Bu akşam TV’de sizleri hangi dizi, film ve programlar bekliyor? Akşam işten geldiğinizde kanal kanal gezmeyin diye sizler için bu akşamki TV yayın akışını hazırladık. Hangi kanalda hangi dizi ya da film var hepsi haberimizde.

Usta oyuncu Sema Çeyrekbaşı'ndan üzen haber Usta oyuncu Sema Çeyrekbaşı'ndan üzen haber

Kanal D’de Deniz Bayramoğlu’nun sunduğu 18.40’da Kanal D Ana Haber Bülteni’nden hemen sonra film gecesi yapmak isteyenler için harika bir seçenek olacağını düşündüğümüz Maymunlar Cehennem: Savaş filmi bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak. Ben dizi izleyemiyorum, film izlemeyi seviyorum diyenler ekran başında olsun.

Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Bahar bu akşam saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak. Bahar dizisinin yeni bölümünde neler olacak izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Bahar 12.bölüm fragmanıyla nefesleri kesti. Yasemin Kay Allen'in Dora rolüyle diziye girmesi diziye renk katacak gibi gözüküyor.

NOW TV’de bu akşam TV’de ilk kez yayımlanacak olan Üçlü Pürüz filmi yayımlanacak. Konusu komedi olan bu filmi, komedi severlere tavsiye ediyoruz. Üçlü Pürüz filmi akşam 20.00’de NOW TV ekranlarında olacak.

Star TV’de ise yönetmenliğini Sermiyan Midyat’ın üstlendiğini bu akşam 20.00’de Bir Baba Hindu izleyicilerle buluşacak. Konusu Aksiyon/Komedi olan film, aşık olduğu kadın peşinden Hindistan’a, Mumbai’ye giden ve tüm imkanlarını geri iten bir adamı konu alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ