Bu akşamın en merak edilen dizilerinden İnci Taneleri’nde neler olacağını merak edenler için haberimizde kısa bir fragman vereceğiz. 16 Mayıs 2024 Perşembe günü tüm kanallarda neler var hepsini sizler için derledik.

Kanal D’de bu akşam merakla beklenilen dizi İnci Taneleri saat 20.00’de Kanal D ekranlarında sizlerle buluşacak. Bu akşam neler olacak? diye soranları duyar gibiyiz. Merak edenler için kısa bir özet verelim:

İnci Taneleri dizisinde yayımlanan 2.fragman izleyciler tarafından çok ilgi gördü.

Trafik kazası geçiren Nehir hayatta kalmayı başarmasına rağmen hafızasını kaybetmiştir. Geçmişi hatırlamaya başlayan Nehir, ailenin geçmişiyle ilgili sırları da hatırlamaya başlamıştır.

İnci Taneleri bu akşamda nefesleri kesecek gibi görünüyor. Akşam 20:00’de ekran başında olmanızı tavsiye ederiz.

Arka Sokaklar’da yaprak dökümü: O oyuncu da diziye veda etti Arka Sokaklar’da yaprak dökümü: O oyuncu da diziye veda etti

Bu akşam Show TV’de Bahar dizisinin tekrar bölümü yayımlanacak. Dizinin geçen bölümünü kaçıranlar ve izlemek isteyenler saat 20:00’de ekranları başına geçsin.

NOW TV’de Bahadır Özdener’in senaristliğini yaptığı izleyicilerin her perşembe merakla takip ettiği Hudutsuz Sevda bu akşam 20.00’de NOW TV ekranlarında olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ