Ay Balık burcunda ilerlemesine devam ediyor. Bugün dikkatinizi bir konuya yoğunlaştırmakta zorlanabilirsiniz. İki işi bir arada yapmayın derim. 

KOÇ

Sağlığınıza özen gösterin ve bedeninizi dinleyin. Dengeli beslenme, düzenli egzersiz ve yeterli uyku sağlığınızı destekleyecektir. Bugün kendini güçlü uğraşlar içerisinde bulabilirsin. İçinde bulunduğun durumda aldığın aksiyomlar sonucunda büyük kazanımlar elde edebilirsin. Hak ettiklerini elde etmek için daha fazla beklemek yerine türel yollara başvurmak isteyebilirsin. Heves ve isteklerinin seni gayesine ulaştırmadığını fark edebilir, hırslı yanlarını ortaya çıkarmaya gereksinim duyabilirsin. 

BOĞA

Bugün kendinizi duygusal açıdan hassas hissedebilirsiniz. İçsel dünyanıza odaklanın, duygularınızı anlamlandırın ve kendinize şefkatle yaklaşın. Bugün arkadaş, aşk ve münasebet bahislerinde son derece şanslısın. Yüksek bağlantı ve ikna kabiliyetini ortaya çıkararak gireceğin diyaloglardan kârlı çıkabilirsin. Kurduğun ilişkiler iş hayatında değişimin öncüsü olabilir. Finansal mevzularda dikkatli olmalısın. Maddi sıkıntılarla ilgili alacağın kararları birden fazla defa düşünmen gerekebilir. Ani kararlar seni yanıltabilir. 

İKİZLER

İş ilişkilerinde yapıcı ve adil bir tutum sergilemek önemlidir. Ekip çalışmasına odaklanın, farklı fikirlere saygı gösterin ve ortak hedeflere yönelik çözümler üretin. Bugün senin için duygusal manada ağır bir gün olabilir. Sevdiklerinle derin bağlar kurmak isteyebilirsin. Bağlarda hislerin, temas ve fedakarlığın ön planda olduğu anlar yaşayabilirsin. Sevdiklerin ve ailen konusunda hassas olduğun bir gün seni bekliyor. Anlayışlı ve sabırlı halin ailevi sıkıntıların tahlili olabilir. Romantik bağlarında de tatminkarlığının yüksek olduğu anlar yasayabilirsin.

YENGEÇ

Yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak ve kendinizi ifade etmek için sanatsal veya hobi faaliyetlerine zaman ayırın. İçsel potansiyelinizi keşfedin ve kendinizi özgürce ifade edin. Bugün romantik münasebetlerinde değişim rüzgarları esiyor. Ruhsal manada yaşadığın güzelleşme ve değişim vücut sıhhatine da yansıtabilir. Kendini daha enerjik ve dinamik hissedebilirsin. Bağlarında kurduğun diyalog ve temaslarda fazla duygusal olabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde finansal problemlerle ilgili haberler alabilirsin. 

ASLAN

Yakın ilişkilerde derin bağlar kurmak ve sevginizi paylaşmak için duygusal açıdan destekleyici bir tutum sergileyin. Sevdiklerinize zaman ayırın ve onlara değer verdiğinizi hissettirin. Bugün etrafına ışık saçıyorsun. Göz kamaştırıyor ve dikkat çekiyorsun. Sözün tam manasıyla yıldızın yüksek. Bugünü en yeterli biçimde değerlendirmeye odaklanmalısın. Güneş, Plüton altmışlığı sana güç veriyor. Sistem oluşturmak, istediklerini yapmak ve başarılı olmak için hazırsın. Gözlerin üzerinde olduğu bugünde liderlik özelliklerini ve yönetici kişiliğini ortaya çıkarmak isteyebilirsin. 

BAŞAK

Geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirin ve stratejik planlama yapın. Kendinizi geleceğe hazırlamak için somut adımlar atın ve hayallerinizi gerçekleştirmek için motivasyonunuzu yüksek tutun. Bugün yorucu ve ağır bir tempoda çalışman gerekebilir. İş ömründe yeni bir tertip oluşturmak isteyebilirsin. Ani bir karar ile meslek planını değiştirebilir, kendine farklı bir yol çizebilirsin. Başak burcunu da tesiri altına alan Güneş Plüton altmışlığı harekete geçmeni sağlarken hırslı kişiliğini de ön plana çıkarıyor. İstediğini elde etmek için önünde hiçbir mani bulunmuyor.

TERAZİ

İletişim becerilerinizi geliştirmek ve etkili bir şekilde kendinizi ifade etmek için fırsatları değerlendirin. Kendinizi net ve anlaşılır bir şekilde ifade ederek başkalarıyla sağlıklı iletişim kurun. Bugün her şeyi denetim etmek isteyebilirsin. İşlerin senin istediğin biçimde yapılmadığını fark edebilir, kapanmış belgeleri tekrar açabilirsin. Eksik yapılan işleri tespit ederek disiplinli bir çalışma ortamı yaratmak isteyebilirsin. Yavaş ilerleyen işler, yerine getirilmeyen kelamlar gözüne batmaya başlayabilir. Etrafında olup bitenleri denetim altına alarak kendi şekline uygun bir tertip oluşturmak faydasına olabilir.

AKREP

Doğal ve dengeli bir yaşam tarzını benimseyin. Beslenmenize dikkat edin, bedeninizi düzenli olarak hareket ettirin ve ruhunuzu besleyen aktivitelere zaman ayırın. Bugün hayatını değiştirecek radikal kararlar almak isteyebilirsin. Akrep burcunun gezegeni Plüton ile Güneş ortasındaki açı harekete geçmek için sana güç verecek. Hırslı kişiliğin bir kere daha ortaya çıkacak. Romantik bağlarında aşılmayan sıkıntıları geride bırakmak için son talihin.  İş ömründe başarılı olmak için ise önünde büyük fırsatlar var. Fırsatları değerlendirirsen bugünden itibaren değerli finansal kaynaklar elde edebilirsin.

YAY

Bugün, kendinize şefkatli davranmanız ve içsel gücünüzü keşfetmeniz önemlidir. Zorlu durumlarla karşılaşsanız bile, içsel denge ve huzuru korumak için kendinize zaman ve alan tanıyın. Bugün ilgilerinde inanç tazeleme fırsatı bulabilirsin. Romantik münasebetlerindeki sıkıntıları geride bırakarak partnerinle arandaki ahengi yakalayabilir, tutkuyu canlandırabilirsin. Yükselen yay burçları için ise keyifli bir flört ve yeni bir bağlantı süreci kelam konusu. Bu ortada ilgilerindeki inanç sıkıntılarını çözmek mesleğinde de olumlu gelişmelere yol açabilir. Güneş yay burcuna hakikat ilerlerken talih yüzüne gülebilir.

OĞLAK

İş yaşamında yeni fırsatlar ve projeler ortaya çıkabilir. Riskleri değerlendirirken, içsel sezgilerinizi dinleyin ve doğru kararları vermek için mantıkla birleştirin. Bugün iş hayatın ile duygusal münasebetlerin ortasındaki dengeyi korumakta zorlanabilirsin. Vaktinin birçoklarını ferdî gelişim ve meslek hususlarına ayırman kimi romantik anları kaçırmana neden olabilir. Unuttuğun bir özel gün yahut dikkatini vermediğin bir konuşma ilgine ziyan verebilir. Bir de bugün cümlelerini dikkatle seçmeli, sevdiklerinle girebileceğin tartışmalarda alttan almaya ihtimam göstermelisin. 

KOVA

Yakın ilişkilerde duygusal bağlılığınızı güçlendirin ve sevdiklerinize zaman ayırın. Empati göstermek, anlayışlı olmak ve iletişimde açık olmak ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyecektir. Bugün paydaşlıklar ve yakın bağların ön planda olması gerekebilir. Güneş Plüton altmışlığından en fazla etkilenen burçlardan birisin. Harekette rahmet vardır. Gezegenlerin destekleyici gücü, harekete geçme isteği ve istikrara kavuşma muhtaçlığıyla hayatını şenlendirebilirsin. Duygusal bağlarında daha derin bağlar kurmak da ruhsal manada güzel gelebilir. Güvendiğin bireylerle vakit geçirmek isteyebilirsin. 

BALIK

10 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor? 10 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor?

Kişisel gelişim ve ruhsal yolculuğunuzda adımlar atmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Meditasyon, yoga, kitap okuma gibi aktivitelerle içsel keşifler yapın ve gelişiminize odaklanın. Bugün ruhunu besleyecek gelişmeler yaşayabilir, ruhsal manada şifa bulabilirsin. Ruhsal istikrara kavuşmanı sağlayacak bir grup adımlar atabilirsin. Kalbin ve beynin ortasındaki ahenk sağladığında huzura kavuşabilirsin. Uzun vakittir kendinden ödün verdiğin büyük fedakarlıkların karşılığını alma vaktin geldi. Memnunluğunu paylaşan sevdiklerinin de senin için önemli bir sürprizi olabilir.

Kaynak: PERVİN İNCE