13 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor? 13 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor?

Ay Boğa burcunda hareketine devam ediyor. Bugün elinizi kolunuzu kaldıracak haliniz olmayabilir. Bahaneler uydurun yatıp bol bol uyuyun.  

KOÇ

Pozitif bir düşünce tarzı benimseyin ve olumlu bir bakış açısıyla olaylara yaklaşın. Kendinize güvenin, başarılarınızı kutlayın ve hedeflerinize odaklanın. Bugün durmak bilmeyen zihnini dinlendirmeye muhtaçlık duyabilirsin. Zihnen uğraş ettiğin sıkıntıları bir kenara bırakara haftanın son gününde kendine küçük de olsa bir boşluk yaratabilirsin. Biraz dinlenmek yeni haftaya daha zinde başlamanı sağlayabilir. Fikirlerden uzaklaşmanı sağlayacak aktiviteler deneyebilirsin.

BOĞA

Çevrenizdeki insanlara yardım etmek için fırsatları değerlendirin. Gönüllü çalışmalara katılın, toplum hizmetine destek verin ve başkalarına karşı yardımseverlik gösterin. Bugün kardeşinle arandaki münasebette değişiklikler yaşanabilir. Kardeşlerin yahut dostlarınla bağlantılarını gözden geçirmek hayatına farklı bir bakış açısı katmanı sağlayabilir. Aranızdaki sıkıntıların tahliline odaklanmaya başlamadan evvel nedenlerini bulmak size güzel gelebilir. Derin ve sarsılmaz bağların bile vakit zaman zorlukları aşması gerektiğini unutmayın. 

İKİZLER

Kendinizi geliştirmek için sürekli öğrenmeye devam edin. Okuyun, araştırın, yeni beceriler edinin ve kendinizi geliştirmek için eğitim fırsatlarına açık olun. Bilgi ve bilgelik arayışında olun. Bugün huzuru masaj, terapi yahut yoga üzere etkinliklerde arayabilirsin. Biraz dinlenmek, kendinle baş başa kalmak sana düzgün gelebilir. Ruhunun derinliklerindeki problemleri ve acıları hatırladığın anlar yaşayabilirsin. Ama toplumsal yanın sana harekete geçmeni söylecek. Durma! Haftanın son gününde öğlen ila akşam saatleri ortasında toplumsal aktivitelerle enerjini atabilirsin. 

YENGEÇ

Kendinizi motive etmek için hedefler belirleyin ve bunları adım adım gerçekleştirmek için planlar yapın. Kendinize küçük başarılarla ilerleme sağlamak, motivasyonunuzu artıracaktır. Bugün bir mülk satışı ya da alışı için ailen ile ortak bir karar alabilirsin. Taşınmaz bir mülk ile ilgili alacağın bu kararla aile içerisindeki bir kadro problemlerin son bulmasını sağlayabilirsin. Aile içinde sözün tam manasıyla taşlar yerine oturuyor. Bu süreçte bilhassa size dayanak veren bireye naif bir teşekkür etmeyi unutmayın. 

ASLAN

Kendinizi sürekli olarak geliştirmek için okumaya, araştırmaya ve öğrenmeye devam edin. Yeni bilgiler edinmek, zihinsel olarak aktif kalmak ve perspektifinizi genişletmek için önemlidir. Bugün bilgelik arayışı içerisine girebilirsin. Ruhunun derinliklerinden gelen bir öğrenme isteği ile kendini kitapların ortasında bulabilirsin. Haftanın son günü öğrenerek, bilgi ve öğretilerle yenilenerek geçirmek isteyebilirsin. Edindiğin bilgiler ışığında bakış açını değiştirme imkanın var. Tahminen de çabucak bir ferdî gelişim eğitimi yahut kursuna katılmak isteyeceksin.

BAŞAK

Zorluklarla karşılaştığınızda pes etmek yerine, çözüm odaklı düşünmeye çalışın. Problem çözme becerilerinizi geliştirmek için farklı stratejiler deneyin ve alternatif çözümler bulun. Bugün fizikî aktivitelerle negatif enerjiyi atmak sana kendini daha âlâ hissettirebilir. Üzerindeki elektrik, makûs göz ve nazardan kurtulmaya muhtaçlığın var. Tabiat ile iç içe olma fırsatın varsa, bunu sakın kaçırma. Yalın ayak toprağa basmak, yoga yapmak yahut inançlarına sığınarak rahatlamak isteyebilirsin. Haftanın son gününde arınma, temizlenme ve negatif her şeyden uzaklaşmayı seçmek, gelecek haftanın seyrini değiştirebilir.

TERAZİ

Düzenli olarak sağlık kontrolü yaptırın, beslenmenize dikkat edin ve egzersiz yapmaya zaman ayırın. Kendinizi iyi hissetmek, diğer alanlarda da daha verimli olmanıza yardımcı olacaktır. Bugün mutfakta terapi için kusursuz bir gün. Sevdiklerinle birlikte haftanın son gününe özel lezzetler hazırlamak son derece keyifli olabilir. Konutta yahut bir kafede düzenlenen aktiflikle ailecek keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Yok mutfak bana nazaran değil diyorsanız, sevdiklerinizle birlikte güzel bir sofrada buluşmanızı tavsiye ederiz. Çünkü sofra sohbetleri, en sevdiklerinizle temas kurmak, sıcak ve samimi diyaloglar size gereksiniminiz olan huzuru getirecektir. 

AKREP

Finansal olarak güvende olmak için tasarruf etmeyi öğrenin ve bütçenizi iyi yönetmeye çalışın. Borçlarınızı azaltmak ve yatırım yapmak için stratejiler geliştirin. Bugün maddi hususlarda yol gösterici niteliğe sahip kimselerle bir ortaya gelebilirsin. Katıldığın bir eğitim, seminer yahut aktiflikte bir ortaya geleceğin şahıslardan öğrenecek çok şeyin var. Bilgiler derleyip deneyimlerle pekiştirerek çıkarını şekillendirebilirsin. Günün en yararlı burcu sensin! Yeniden de finansal hususlarda ani kararlar almaktan kaçın. 

YAY

Kendinize zaman ayırarak dinlenmeye ve yenilenmeye özen gösterin. Stresle başa çıkmak için meditasyon, yoga veya rahatlama tekniklerini uygulayın. Sakin, dingin ve telaşsız bir halin var. Aklında pek çok fikir olmasına karşın haftanın son gününü olabildiğince keyifli bir formda tamamlamak istiyor olabilirsin. Rahatlamak için küçük bir kaçamak yaparak kendine müsaade verebilirsin. Üstelik bu kaçamağı romantik bir halde de değerlendirebilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal…

OĞLAK

Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek için fırsat yaratın. İlişkilerinizi güçlendirmek için iletişimi sürdürmek, paylaşım yapmak ve birlikte keyifli etkinlikler planlamak önemlidir. Bugün uzun uzun konuşmaya muhtaçlığın var üzere görünüyor. Sevdiklerinle derin ve manalı sohbetler etmek sana zihnen güzel gelebilir. Bir müddettir konuşmak, söylemek istediğin şeyler bir anda lisanından dökülebilir. Duygusal bağların güçlendiği konuşmalar içinde bulunabilirsin. Bu konuşmalarda tensel temas ve göz kontağı kurmaya, karşılıklı anlayışlı olmaya muhtaçlık duyabilirsin.

KOVA

Hayatınıza anlam katmak için tutkularınızı takip edin ve ilgi duyduğunuz konularla ilgili faaliyetlere katılın. Kendinizi keşfetmek ve yaratıcılığınızı ifade etmek için fırsatları değerlendirin. Bugün beklentilerin son derece yüksek. İçten içe aşkı arıyor olabilirsin. Üstelik aşkın çok yakınından olduğunu da hissediyorsun. Sezgilerinde yanıldığını hiç sanmıyoruz. Çünkü günün aşktan yana en şanslı burcu sensin. Romantik müsabakalar, ani itiraflar yahut beğenilen sürprizler seni bekliyor olabilir. Elbette bu sürprizleri hazırlayan kişi sen de olabilirsin.

BALIK

Olumsuz düşüncelerden kaçının ve olumlu bir bakış açısıyla hayata yaklaşın. Kendinize güvenin, başarılarınızı kutlayın ve kendi değerinizi takdir edin. Bugün hudutlarını bilen ve hayatının denetimini elinde tutan bir halin var. Kendini ihmal ettiğinin farkına varmış üzere görünüyorsun. Ve bugünün tek konusu sensin. Kendine odaklanmak sana kendini özgür hissettirecek. Günlük rutinlerden, yapılması gereken işlerden uzaklaşıp ayrıntılı ve hassas çalışma gerektiren hobilere yöneltebilirsin. Haftanın son gününde heykel, boyama yahut yapboz üzere etkinlikler ve müzik ile ruhunu dinlendirebilirsin.

Kaynak: CANAN SÜRGİT