Ay bugün saat 00:51 ile 03:39 arasında boşlukta olacak sonra İkizler burcuna geçecek. Telefon elinizden düşmeyebilir. 

KOÇ

Yaratıcı ifadenizi besleyin. Boyama, dans etme, şarkı söyleme, yazma gibi yaratıcı aktivitelere zaman ayırın. İçsel duygularınızı ifade etmek için yaratıcılığınızı kullanın. Bugün meraklı ve araştırmacı kişiliğinle dikkat çekebilirsin. Çabucak her şeyi keşfetmeye ve öğrenmeye can atıyorsun. Bağlantı halinde olduğun herkesten fayda sağlamaya son derece açıksın. Bilgeliğin peşinde muvaffakiyete ulaşmak üzeresin. Bugün katılman gereken bir toplumsal aktiflik varsa gözünü dört açmalısın. Hayatının seyrini değiştirebilecek biriyle tanışabilirsin. 

BOĞA

Gelirlerinize dışardan müdahale gelebilir, kim için ne yaptığınızı gözden geçirmenizde fayda var. Bugün pek de konuşkan bir ruh halinde değilsin. Sessiz bir haftaya başlamak ister üzere bir halin var. Olaydan, tartışmadan, boş konuşmalardan uzak durmak istiyor olabilirsin. Bu kararın bilhassa ikili irtibatlarını etkileyebilecek Merkür, Neptün açılanması için bir epey manidar. Dikkatli ol, zorla dahil edildiğin tartışmalarda bağlantı aksaklıkları yaşayabilirsin.

İKİZLER

Affetmeye odaklanın. Geçmişteki kızgınlık, hüzün veya acıya takılıp kalmak yerine affetmeyi seçin. Hem kendinizi hem de başkalarını affederek içsel özgürlüğünüzü artırın. Bugün biraz alıngan olabilir misin? Güya öküz altında buzağı arıyor üzere görünüyorsun. Bugüne kadar yaşadığın kırgınlıklar seni yanlış manaya ve alınganlığa açık bir hale getirmiş. Özellikle gün içinde kurabileceğin teğe bir diyaloglarda önyargılı olmamaya çalış. Haklıyken haksız pozisyona düşmemek için evvel karşındakinin niyetini tart. 

YENGEÇ

Duygusal anlamda beslenme arzunuz yanlış anlaşılmalara yol açabilir, güvendiğiniz insanlarla bir arada olmak iyi hissettirebilir. Bugün haftanın telaşı ve aşkın heyecanıyla hoş anlara ‘merhaba’ deyin… Tatlı telaşlar, keyifli haberler sizi bekliyor. Heyecanla hareket ederken bir grup dikkatsizlikler ve sakarlıklar yapabilirsin. Çabuk ettiğiniz bugün sıhhatiniz, kol ve bacak bölgeleriniz özellikle hassas. Sıhhatinize dikkat etmenizde yarar var.

ASLAN

Kendiliğinizden şüphe ettiğiniz durumlar olabilir ancak kendi fikriniz mi yoksa başkaları mı empoze ediyor düşünün derim. Bugün zihnin biraz bulanık. Güya niyetlerin birbirine girmiş… Seni bekleyen olumlu fırsatlar karşısında karamsar yahut kuşkucu olabilirsin. İş ömrünün seyrini değiştirebilecek önemli fırsatları kaçırmamak için odaklanmalısın. Günün ikinci yarısında kuşkularını geride bırakarak karşına çıkan proje ve fikirleri dikkatle değerlendirmen gerekebilir. 

13 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor? 13 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor?

BAŞAK

Bugün, enerjik bir gün sizi bekliyor! Yaratıcılığınızı harekete geçirin ve tutkulu projeler üzerinde çalışın. İçinizdeki potansiyeli keşfedin ve kendinize olan inancınızı güçlendirin. Şans sizden yana! Bugün ne yapacaksın? Haftanın birinci gününde, yapılacak onca işinin ortasında vakit zaman unutkanlıklar yaşaman ve başın karışması mümkün. Kendine bir plan belirlemeli ve işlerini sıraya koymalısın. Aksi takdirde seni bekleyen belirsizlik yüzünden işlerin aksayabilir. Bugün birçok kişi senden mail, iş ve haber bekliyor. Ağır fakat kendini başarılı hissettiğin bir gün olabilir.

TERAZİ

Finansal anlamda yeterince özgür olmadığınızı düşünebilir, gelir gider dengesini düzenleme yoluna gidebilirsiniz. Bugün auran son derece yüksek. Topluluk içinde adeta parlıyorsun. Yıldızının ve gücün yüksek olduğu bugün aşktan yana bir oldukça şanslı olabilirsin. Beklenmedik bir teklif, romantik bir jest yahut güzel bir sürprizle karşılaşabilirsin. Ruhsal manada yaşadığın ikilemler bu tatlı sürprizleri görmezden gelmene neden olabilir. Yapılan jestlere anı karar vermeden, biraz bekleyerek ve hatta akşam saatlerinde teşekkür edersen pişman olmayacaksın.

AKREP

İş hayatında hedeflerinize odaklanmanız gereken bir gün. Yaratıcı çözümler üretin, fikirlerinizi paylaşın ve kendinizi gösterin. Kararlılıkla ilerleyin ve başarıya doğru adımlar atın. Bugün karşına çıkan beklenmedik bir yüz hislerini karıştırabilir. Eski defterler açılabilir, tahminen de eski yeni olabilir… Denetim dışı görüşmeler seni heyecanlandırmanın yanında son vakitlerde olduğundan daha tutkulu ve dilekli bir hale getirebilir. Artık karar senin heyecanının peşinden mi gideceksin, yoksa bu alakadan koşarak kaçacak mısın? 

YAY

Kendinizi yetersiz hissettiğiniz durumlar olabilir, bunları bir ayna kabul ederek görüp devam etmek harika sonuçlar yaratabilir. Bugün her şey denetimin altında olsun isteyebilirsin. Bilhassa finansal mevzular üzerine eğilebilir, her belgeyi tek tek denetim edebilirsin. Bugün atılacak imzalar yahut görülecek davalar konusunda her vakit olduğundan daha hassas davranabilirsin. Hassas ve ayrıntıcı ruh halin seni yanılgılardan kurtarabilir. 

OĞLAK

Kabuğunuza çekilmek, ruhsal anlamda inzivada olmak isteyebilirsiniz. Aşırıya kaçmadığınız sürece neden olmasın? Bugün işleri biraz da akışa bırakmak isteyebilirsin. Rüzgara kapılmak ve bilhassa iş konusunda akıntıya karşı yüzmemek üzere fikirlerin olabilir. Tertibe ayak uydurduğunda, kendini toparlanıyor üzere hissedebilirsin. İş ömrüne dair tüm problemleri geride bırakmak yahut sistemi yine sağlamak için gerçek yoldasın.

KOVA

İlişkilerde dürüstlüğü ve açıklığı ön planda tutun. İletişimde net olun ve duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Karşılıklı anlayış ve saygıyla ilişkilerinizi güçlendirin. Sevgiyle bağlanmak size büyük mutluluk getirecektir! Bugün hiçbir şeyle uğraşmak istemiyor üzeresin. Sorumluluklar, rutin işler, günlük telaşlar bile seni yataktan çıkarmaya yetmeyecek üzere görünüyor. Kendini yorgun hissediyor, tahminen kaçmak istiyorsun. Şimdi haftanın birinci gününden tatlı bir kaçamak yapsan ne olur? Fikriyle bile enerjin yerine geldi! Öyleyse haydi kendine bir rota çiz… 

BALIK

İş hayatında anaç ve şefkatli tavırlar çalışanlarla birlikte güçlü bağlar kurmanızı sağlayabilir. Bugün resmen iki tane sen var! Biri günü heyecanla başlatan, bir anda günlük rutinler ve sorumluluklara yüzleşen başarılı iş insanı. Başkası akşam saatlerinde sakin, kanılara dalmış ve dalgın bir romantik… Dengeyi harika bir biçimde kurduğun bugün hem işte hem aşkta hoşluklarla karşılanacaksın.

Kaynak: PERVİN İNCE