Ay Başak burcunda ilerlemesine devam ediyor. Ortalığı toparlamak için iyi bir gün. 

KOÇ

10 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor? 10 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor?

Parlamak için harika bir gün! Özgüveninizle kendinizi ifade edin, yaratıcılığınızı ortaya çıkarın ve çevrenizdeki ilgiyi üzerinize çekin. Bugün ömrünü değiştireceğine inandığın projeyi hayata getirmek için ilişkilerini kullanmak isteyebilirsin. Partnerinin yahut kardeşinin de takviyesiyle iş hayatında yeni bir yol çizebilirsin. Hayatını tekrar inşa etmek konusunda son derece kararlı görünüyorsun. Bu ortada onayını almak istediğin aile bireylerin senin için beklediğinden fazlasını yaparak projene finansman da sağlayabilir.

BOĞA

İletişim yeteneklerinizle bugün etkileyici bir izlenim bırakabilirsiniz. Bugün ülkülerin ve maddi mevzular ortasında bir seçim yapman gerekebilir. Pekala çabucak bir tercih yapman gerekse mesleğini mi, yoksa parayı mı seçersin? Finansal özgürlük senin için son derece hassas bir husus lakin hakkını almakta da bir epey kararlısın. Bu yüzden seçim yaparken dikkatli olmalısın. Karar vermekte zorlandığın anlarda iş arkadaşların ve grubun yanında olacak. Ne kadar çok sevildiğini fark edeceksin.

İKİZLER

Hedeflerinize odaklanın, istikrarlı bir şekilde ilerleyin. Planlarınızı gözden geçirin, sabırla çaba sarf edin ve başarıya ulaşmak için gerekeni yapın. Bugün potansiyel kapasiteni ortaya çıkarma zamanı! Hayatında belirsizliklere neden olarak canını sıkan her şeyi çözmek elinde. Sabırlı olup problemin derinine inmek ve çok istikametli kişiliğinle tahlile ulaşmak üzeresin. Sabrının sonunda ve yeteneklerinin en üst noktasındasın! Bugün elini attığın her işte başarılı, her hususta tahlile ulaşabilirsin. Gününü güzelleştirecek kişi yeniden sensin. 

YENGEÇ

Beslenmenize dikkat edin. Bugün vücudunuza sağlıklı yaklaşın, sebzeleri ve meyveleri artırın. Bugün heyecanını korumak için radikal kararlar alabilirsin. Hayat enerjini yeni ve özel işlere ayırmak için bir oldukça kararlı görünüyorsun. Bunun için mesken ve iş yerinde küçük değişiklikler yapmaya başladın bile… Uzun vadeli planların hazır. Ancak günlük rutinini de yine düzenleyerek temel gayeye ulaşmaklısın. Son olarak ince eleyip sık dokuyarak oluşturduğun planlara hislerini karıştırmamalısın. Profesyonelliğin ön planda olması gereken bir gün seni bekliyor. 

ASLAN

Farklılıkları kucaklayın, yaratıcılığınızı ortaya çıkarın. Toplumsal konularda etkili olmak ve özgün fikirlerini paylaşmak için ideal bir gün. Bugün hem mantıksal hem de duygusal manada aydınlanmış görünüyorsun. Geçmişi geride bırakmaya artık hazırsın. Hayatın adeta bir sinema şeridi üzere gözünün önünden geçerken pişmanlık ve keşkeleri geride bırakarak yoluna devam etmelisin. Bunun kararını bugün vermeli, yolunu çizmelisin. Bu bir dönüm noktası! Ve artık büsbütün sorumluluklarına ve başarılarına odaklanmak isteyebilirsin.

BAŞAK

Finansal konular ön planda. Bugün kararlılıkla maddi hedeflerine odaklanabilir, fırsatları değerlendirerek finansal güvenliğini güçlendirebilirsiniz. Bugün ağır, faal, heyecanlı ve üretken olacaksın. Günün birinci yarısında bilhassa iş ömründe ortaya çıkan zıt fikirlere karşı yeni stratejiler oluşturman gerekebilir. Seni şaşırtan davranışları ve fikirleri kolay kolay yönetmek için üretken olmalısın. Unutma ki insanları fikirlerinle faal altına aldığında yönetemeyeceğin hiçbir şey yok. Günün ikinci yarısında ise ilgine yeni bir üslup ve heyecan katmak için harekete geçebilirsin.

TERAZİ

Keşfetmeye açık olun. Yeni deneyimlere adım atın seyahat edin, farklı kültürleri keşfedin. Bugün, açılımlar sizi bekliyor. Bugün kendinden son derece eminsin ve dik duruşunla göz kamaştırıyorsun. Amaçların doğrultusunda şuurlu ve kararlı bir formda hareket ettiğin bir gün seni bekliyor. Günün ikinci yarısında dostlarınla birlikte planlanmayan, hatta son anda kararlaştırılan toplumsal aktivitelere katılabilirsin. Ya da arkadaşlarınla alışverişe gidebilir, fark etmeden biraz bütçeni de aşabilirsin.

AKREP

İlişkilerde dengeyi sağlamak önemli. Empati kurun, sevdiklerinizle uyum içinde olun ve adaleti gözetin. Bugün ilişkileriniz bir denge bulacak. Bugün kendinizin en âlâ versiyonu ile tanışın! Tüm gücünü kullanarak potansiyelini ve yeteneklerini ortaya çıkarmanın tam vakti. Yıl bitmeden bahtın dönüyor. Maddi beklentilerinin ziyadesiyle karşılandığı, yatırımlarının ya da ticari mutabakatlarının kâr getirdiği bir gün olabilir. Artık finansal bahisleri kafana takmana gerek kalmayabilir. Bugün bir de hayatına kimin girip çıkacağına karar vermen gerekebilir.

YAY

Detaylara odaklanarak bugün planlı ve düzenli adımlar atabilirsiniz. Verimli olmak için önceliklerini belirleyin. Bugün hedeflediğin yolda yürüyorsun… Sakin, kararlı ve bir o kadar da istikrarlısın. Hayallerini gerçekleştirmek için yeni yılı beklememeye karar vermiş üzere görünüyorsun. Fikirlerin, sanatsal yanların ve çok taraflılığın sayesinde hayallerine ulaşabilirsin. Gökyüzü sana düşlerini gerçekleştirmen için güç veriyor. Yıldızının pozisyonu muvaffakiyete ulaşman için beklediğin fırsatları basitçe elde etmeni sağlayacak.

OĞLAK

İçsel dünyanıza odaklanın, ruhsal dengeyi bulmaya çalışın. Yaratıcılığınızı geliştirip ruhunuzun derinliklerine kulak verin. Bugün münasebetlerinde derinleşme ve bağlılık isteği yükselebilir. Duygusal manada hassas olduğun bir gün yaşayabilirsin. Bir oğlak burcunun gardının indiğini görmek zordur. Lakin bugün bir epey hassas ve duygusal olabilirsin. Eş, sevgili, ebeveynlerin yahut çocuklarınla vakit geçirmeye gereksinim duyabilirsin. Ailecek katılabileceğiniz bir aktiflik planlamak isteyebilirsin. Sinema, tiyatro, buz pateni yahut bovling üzere etkinlikler ailenizi bir ortaya getirebilir.

KOVA

Finansal konulara odaklanma zamanın geldi. Bugün, kararlı ve istikrarlı adımlar, maddi hedeflerine ulaşman için kapıları açabilir. Bugün teknolojiye ve yenilikçi projelere ilgi gösterebilirsin. İşinde çağın ötesine geçmeni sağlayacak yenilikler yapmak isteyebilirsin. Mesleğinde öncü olmanı sağlayacak adımlar atabilir, ismini kesime altın harflerle yazdırabilirsin. Farkını ortaya koymayın tam vakti. Tüm bunların dışında bir de çözmen gereken gönül davası var. İlginde de yenilikçi olmak partnerinle aranızdaki buzları eritebilir. Biraz empati yaparak, biraz da irtibat kurarak tahlile ulaşamayacak bir sorun yok.

BALIK

Enerjinizle çevrenizdeki karanlığı aydınlatabilirsiniz bugün! Cesaretinizle atacağınız adımlar çevrenizdekilere ilham verecek. Bugün sanatsal ve spiritüel aktivitelere daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsin. Hisleri açığa vurmanın en hoş yanı sanattır derler. Sizin sesiniz de sanatınız olabilir. İçinde dışarıya çıkarılmayı bekleyen bir cevher var. Harekete geçmek için hâlâ neyi bekliyorsun? Yaratıcılığını ve gücünü kullan. Duygusal ve naif kişiliğinle sahip olduğun özgün bakış açını insanlara göstermelisin.

Kaynak: PERVİN İNCE