Ay saat: 16:50 ile 19:34 arasında boşlukta sonra Terazi burcuna geçecek. Diplomatik bir gün olacak.

Bugün Venüs ile Satürn ortasında oluşacak üçgen açı, tüm burçları kendi gereksinimlerine, amaç ve hislerine yönlendiriyor. Bu bir, istediğiniz ne varsa elde etmek için harekete geçme çağrısı...

9 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor? 9 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor?

KOÇ

İçsel dengeyi sağlayarak mali zorlukları aşabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanın, finansal olarak dengede kalmanın yollarını bulun. Bugün hem ruhsal hem de bedensel manada bir oldukça güçlü hissedebilirsin. Bugün katiyen tuttuğunu koparacak, her işin üstesinden basitçe gelebilecek güçtesin. Yeteneklerini ve yaratıcı fikirlerini ortaya çıkarmanın tam vakti. İş hayatında geri planda durmaman, kendini göstermen gereken bir gün seni bekliyor. Gözlerin senin üzerine çevrilmesi için gerekeni yap!

BOĞA

İçgüdülerinize kulak verin ve içsel dönüşüm için adımlar atın. Cesaretinizle kendi gücünüzü keşfetmek ve hayatınızda derin değişimlere hazır olmak size güç katacak. Bugün bilhassa üretken ve yaratıcı tarafların oraya çıkabilir. Eğitim konusunda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsin. Yüksek lisans ya da lisans eğitimi için harekete geçebilirsin. Hedeflediğin meslek planı ve yaşantı için harekete geçmek isteyebilirsin. Daha fazla beklemek istemediğin ferdî gelişim, eğitim ve meslek mevzularında önemli başarılara imza atmaya hazırsın. 

İKİZLER

İçsel dünyanıza yönelin. Ruhsal dengeyi bulmak ve yaratıcılığınızı geliştirmek adına içsel rehberliğine odaklanın. Bugün ruhsal manada değerli bir doygunluk ve tatmin düzeyine ulaşacağını söyleyebiliriz. Gün uzunluğu yaptığın her işte elde ettiğin muvaffakiyet ve kendi içinde yaşadığın farkındalıkla özgüvenin artabilir. Yaratıcılığın, kendine has stilin ve yeteneklerinle ön plana çıktığını bir defa daha fark etmek üzeresin. Yakın çevrende gördüğün takdiri hak ettiğini derinden hissetme ve ruhsal manada kendini besleme vaktin geldi.

YENGEÇ

Zihinsel sağlığınızı güçlendirmek için bugün yaratıcı aktivitelerle uğraşın. Sanat, hem zihinsel hem de duygusal sağlığı destekler. Bugün kendini korkusuz hissedebilirsin. Önünde mahzur olmayı düşünenlerin vay haline! Hedeflediğin yolda, istediğin hayatı yaşamak konusunda son derece kararlı olduğun bir noktadasın. Konut değiştirmek, yeni bir mülk satın almak yahut gelir seviyesini artıracak bir değişim yaşamak için tereddütleri ortadan kaldırmak üzeresin.

ASLAN

Keşfetmeye açık olun. Yeni deneyimlere adım atın, seyahat edin, farklı kültürleri keşfedin. Bugün bütün dikkatinle işlerine odaklanmış olabilirsin. Başarılı olmanı sağlayacak motivasyonla değerli bir görüşmeye katılabilirsin. Günün en isminden kelam ettirecek ismi olabileceğin bir görüşme, mutabakat yahut toplantıya katılabilirsin. Yarım kalan işleri tamamlamak için gerekli enerjiyi de kendinde bulabilir, özellikle finansal hususlarda tasa etmeden harekete geçebilirsin.

BAŞAK

Enerjiniz bugün zirvede! Ancak sağlığınıza özel bir dikkat göstermelisiniz. Bugün hayati hususlarda itidalli ve kararlı oluşun sayesinde içinde bulunduğun sıkıntı durumlardan muvaffakiyet ile çıkabilirsin. Az da olsa negatif hislerle başladığın güne bilhassa öğlenden sonra  olumlu ve enerjik bir formda devam edebilirsin. Bu ortada günün en çıkarlı burcu sensin! Finansal hususlarda atacağın adımlar sayesinde verimli ve iddiasından daha başarılı çıkarlar elde edebilirsin.

TERAZİ

Duygusal dengeye odaklanmak, sevdiklerinizle bağlarınızı güçlendirmek için harika bir gün. Ev ve aileyle ilgili konulara zaman ayırmak içsel huzur getirecek. Bugün yeni bir aşka yelken açacak üzeresin… İçinde kelebekler uçuşturan bir tanışma yahut müsabaka yaşayabilirsin. Günün aşktan yana talihi yakalayan burcu sensin! Mevcut ilişkindeki sıkıntıları çözebileceğin değerli fırsatlar karşına çıkabilir. Bekar ve yükselen terazi burçları ise katiyetle yeni ve heyecanlı bir aşka hazır olmalı. Eros bugün sizi er ya da geç bulacak! 

AKREP

Aile içindeki sorumlulukları dengeleyin. Bugün, aile üyeleriyle işbirliği içinde olmak ve birbirinize destek olmak önemli. Bugün eğitim ve meslek konusunda önünde duran manileri ortadan kaldırmak için harekete geçebilirsin. Bir müddettir planında olan eğitim süreçlerini artık başlatabilirsin. Mesleğinde yükselmek için yeni yollara başvurabilir, planladığın eğitim sonrası beklediğin terfiyi kolay kolay elde edebilirsin. Yıl sonuna kadar karar verip aksiyom alman gereken şahsî gelişim bahislerini ertelememekte son derece kararlı görünüyorsun. Bugün biz de sana zihin açıklığı ve muvaffakiyet dileyelim!

YAY

İletişim yeteneklerinizle finansal konularda etkili olabilirsiniz. Yeni fırsatları değerlendirmek ve mali bilgi birikimini artırmak adına bugün önemli bir gün. Bugün senin için kendi kıymetini bilme, kendine ve geleceğine odaklanma günü! Bugün ihtimamla tasarlanmış teşebbüsleri, projeleri ve fikirleri hayata geçirmek isteyebilirsin. Geleceğe dair kararlar alarak hayatının sonraki süreçlerini planlama telaşına düşebilirsin. İştirak, evlilik ve finansal birleşmeler konusunda kıymetli adımlar atabilirsin. 

OĞLAK

Bugün enerjinizle çevrenize ışık saçabilirsiniz! Cesur adımlar atmak, liderlik özelliklerinizi ön plana çıkarmak için harika bir gün. Bugün fedakarlıkları geri plana atıp kendi kıymetlerine odaklanmak isteyebilirsin. Uzun vakittir tahminen de birinci sefer ben merkezli kararlar alabilirsin. Haftanın tam da ortası denilebilecek günün akşam saatlerinde birtakım sorumluluklarından kurtulabilirsin. Rahat bir nefes alarak hafiflemiş hissedeceğin bu durum sayesinde kendin için bir şeyler yapma fırsatı bulabilirsin. 

KOVA

Aile içinde dengeyi sağlamak bugün ön planda. Adaleti gözetmek ve herkesin duygusal ihtiyaçlarına özen göstermek, aile bağlarını güçlendirir. Bugün hayallerini gerçekleştirmek için gerekirse başkaldırmaya hazırsın. İsyankar ve kararlı bir ruh haline sahipsin. İşi gücü bırakıp radikal bir kararla düşlediğin seyahate çıkabilirsin. Ani kararlar almaya açık olduğun bugün boyunca aklına iyisi yapmak sana kendini özgür hissettirebilir. Tahminen de gereksinimin olan bu başına buyrukluktur… İsteklerinin ön planda olduğu günün sonunda yaptıklarınla gurur duyacaksın!

BALIK

Eğitim bütçenizi gözden geçirin. Bugün, kendinizi geliştirmek için yapacağınız eğitim yatırımları, gelecekteki başarıya kapı aralayabilir. Bugün aile içinde bedelinin artması kelam konusu olabilir. Ailevi problemlerde takındığın hal ve üstlendiğin sorumluluk fark edilebilir. Toplumsal çevren ve aile hayatındaki inceliklerin hak ettiğin saygınlıkla karşılanabilir. Bu sayede bir müddettir muhtaçlığın olan finansal takviye ailenden gelebilir. Bugün aile bireyleri tarafından fikirlerinin kabul ve dayanak görmesi de kelam konusu olabilir. 

Kaynak: PERVİN İNCE