Anadolu’nun kapısı Türkiye’nin tapusu olan ve Manisa’da yaşayan Ahlatlılar, dernek tarafından Beydere’de geleneksel olarak düzenlenen piknik ve Anneler Günü etkinliğinde buluştu. Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği tarafından 23. Geleneksel Anneler Günü Pikniği gerçekleştirildi.  Beydere Tohum Sertifikasyon Test Müdürlüğü piknik alanında yapılan programa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Ragıp Güneş ve hemşeri dernekleri başkanları, Ahlat Derneği Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Güvendik Arık, katıldı. Ahlatlılar ve misafirler piknik yapıp, oyunlar oynadı. Başta dernek başkanları olmak ütere Ahlatlılar çalınan müzikler eşliğinde bol bol halay çekti.

BAŞKAN ÇELİK KATILDI

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediye olarak Ahlatlılar Derneği’ne her zaman desteklerini verdiklerini belirterek böyle bir programa katılmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi, bütün Annelerin Anneler Gününü kutladı.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRİYORUZ

Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan katılan herkese teşekkür etti. Aslan, “Bizim bu 23. Pikniğimiz. 2 yıllık pandeminin ardından yeniden hemşerilerimizle bir araya geldik. Böyle bir organizasyona ihtiyacımız vardı. Bütün hemşerilerimizi bir araya getirdik. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi güçlendirdik. Özellikle pikniğimizi her zaman Anneler Günümüzle birlikte gerçekleştiriyoruz. Bütün annelerin Anneler Gününü kutluyoruz. Gelen misafirlerimize dernek adına teşekkür ediyorum” dedi.  Ahlatlılarla birlikte olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Ragıp Güneş, Anneler Gününü de kutladı. CÜNEYT HASÇELİK

 

Editör: TE Bilisim