Kara, Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi'ndeki toplantıda yaptığı konuşmada, Demirci'ye hizmet edecek olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

Bu göreve kendisini uygun gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür eden Kara,

A A 20240204 33610780 33610778 A K P A R T I D E M I R C I B E L E D I Y E B A S K A N A D A Y I E R K A N K A R A P R O J E L E R I N I A N L A T T I

"Kardeşiniz, hemşehriniz ve dava arkadaşınız olarak Demirci'de bayrağı devralarak Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında bu kutlu görevi en iyi şekilde yerine getirmek. Demirci'ye ve sizlere güveniyorum. Hedefimiz şeffaf, adil, katılımcı vatansever bir yönetim anlayışı ile ilçemizi daha yaşanabilir bir konuma getirmektir." dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Nurullah Akgün de partilerinde hizmet maratonunun bir bayrak yarışı olduğunu söyledi.

MHP Demirci İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz ise AK Parti İlçe Teşkilatı ile 31 Mart zaferi için yürüyüşlerinin başladığını kaydetti.

Erkan Kara

Erkan Kara kimdir?

Erkan Kara, 1974 yılında Manisa’nın Demirci isimli ilçesinde dünyaya geldi. Demirci Köylüce Köyü ilkokulunda eğitim alan Erkan Kara, orta ve lise eğitimini Demirci Lisesi’nde tamamladı. 1991 yılında liseden mezun olan Erkan Kara, 1994 yılında Samsun Polis Okulu’na başladı. Burada 1 sene eğitim aldıktan sonra 1995 yılında polis memuru olarak Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı’nda çalışma hayatına başladı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne bağlı Hava Trafik Kontrolörlüğü kursuna 1998 yılında başlayan Erkan Kara, kursu bitirmesinin ardından Havacılık Daire Başkanlığı’nda Hava Trafik Kontrolörü Polis Memuru unvanıyla görev aldı. 2013 yılında başladığı Başbakanlık emrinde geçici görevli görevini 2017 yılına kadar sürdüren Erkan Kara, 2017 yılında kurum değişikliği yaptı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nde Hava Trafik Kontrolörü olarak çalışmaya başladı. Daha sonra Cumhurbaşkanlığı Hava Ulaştırma Dairesi’nde Uçuş Operasyon Şube müdürü olarak hizmet veren Erkan Kara, cumhurbaşkanının uçuşlarının koordine ve takibini yapan ekibin bir parçası olarak çalışmalarını sürdürdü.

Kaynak: HABER MERKEZİ