Hidrolik hat sayesinde kırıcı, testere, delici, beton karıştırıcı, burgu, parke döşeme vb. gibi geniş yelpazede kullanılabilen ekskavatörün, iş sahasında çok faydalı olduğunu belirten Başkan Besim Dutlulu, Akhisar Belediyesi bünyesine kazandırılan iş aracının, uzun yıllar şehre hizmet edeceğini belirtti.
Her geçen gün iş makinası filosunu geliştirdiklerini ve bu sayede Akhisar halkına daha fazla hizmet edebildiklerini ifade eden Başkan Dutlulu, “Şehrimize kazandırdığımız yeni iş aracımız çok amaçlı ekskavatör, çalışmalarına başladı. Öncelikle yeni iş aracımız şehrimize ve halkımıza hayırlı olsun. Hem merkez hem de kırsal mahallelerde halkımızın ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm üretebileceğiz.
Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz çalışmalarına ilk olarak eski tren yolunda başladı. Sorumluluk sahamızda olmamasına rağmen, vatandaşlarımızın yoğun isteği üzerine eski tren yolundaki yabani otları ekskavatörle temizledik. Halkımızın ihtiyaç duyduğu her alanda, çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek" şeklinde konuştu. İHA

 
Editör: TE Bilisim