Manisalı Romanlar Yunusemre Belediyesi'nin de destekleriyle bol eğlenceli bir gece düzenledi.

Roman ses sanatçıların adeta birbiriyle yarıştığı gecede sanatçılar seslendirdiği şarkılarla vatandaşları mest etti.

Halil Yurtseven İlkokulu’nda gerçekleştirilen geceye Yunusemre Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi adayları, Manisa Romanlar Derneği Platformu Başkanı Umut Dum, partililer ile birilkte çok sayıda vatandaş da katıldı. 

11-6

“Yunusemre İçin En Doğru İsim Çerçi"

Romanlar, davul zurna, meşale ve havai fişekler ile karşıladığı Başkan Çerçi’yi ellerinde “Yunusemre İçin En Doğru İsim Çerçi", “Sen Mi Yapıcaksın Sen Mi Edeceksin Dediler, Vallahi O Yaptı”, “Yunusemre Seninle Gurur Duyuyor” dövizleriyle onore etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Çalgıcı Mektebi Roman Orkestra grubunun sahne aldığı gecede, ses sanatçıları Sinan Zorbey, Burak Cidaman ve Esra Erduvan şarkılarıyla geceye renk kattı.

Söylenen şarkıların ardından Manisa Romanlar Derneği Platformu Başkanı Umut Dum söz aldı. Diğer seçimlerde olduğu gibi Başkan Çerçi’ye bu seçimde de destek vereceklerini açıklayan Umut Dum,

Soma'da mahkemeden satılık tarla Soma'da mahkemeden satılık tarla

“Romanlar olarak bizler, vatanına bağlıyız. İyi ki Romanız, ille de roman olsun diyoruz. Bizlere her zaman destek veren, bizlere kapılarını açan Yunusemre Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi’yi destekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“ROMAN KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Dum'un konuşmasının ardından yaptığı açıklamada,

“Ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gibi roman kardeşlerimizin de yanındayız. Ayn-ı Ali Mahallemize belediye olarak birçok hizmeti kazandırdık,  bundan sonra da kazandıracağız. Buradaki Hanım Lokalimizden, Kültür ve Taziye Evimizden birçok vatandaşımız yararlanıyor. Bundan sonra da vatandaşlarımızın yararlanacağı eserleri Yunusemre’ye kazandırmaya devam edeceğiz. Bu muhteşem gecede emeği geçenlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

05-6

Kaynak: YUNUSEMRE BELEDİYESİ BASIN