İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılımıyla Ankara’da “İYİ Parti İl Başkanları Çalıştayı” düzenlendi.

Ekonomik kriz, İYİ Parti politikaları ve illerde yapılan çalışmaların değerlendirildiği çalıştaya İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz da katıldı.

Manisa’da yürütülen çalışmalar konusunda İYİ Parti lideri Akşener, Genel Başkan Yardımcıları, Genel Merkez yöneticileri ve mevkidaşlarına bilgiler veren Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, 2 gün süren çalıştayın büyük bir heyecan ve verimlilikle gerçekleştiğini söyledi. 

“İYİ PARTİ KADROLARI HAZIR”

Başkan Eryılmaz, “İYİ Parti, toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak, güçlü kadrosuyla iktidara yürüyor. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in öncülüğünde İl Başkanlarımız ile bir araya gelerek kentlerimizle yaptığımız çalışmalar konusunda verimli bir çalıştay gerçekleştirdik. Ekonomi ve sosyal alanda projelerimizin tamamı hazır. AK Parti iktidarı, Türkiye’yi ve Türk milletini büyük sorunların içerisinde adeta bir kıskaca aldı ama yapılacak olan ilk seçimde halk, bu beceriksiz iktidara haddini bildirecek ve İYİ Parti kadrolarını iktidara taşıyacak. AK Parti iktidarının Türk milletine yapacağı en güzel iyilik, ülkeyi bir an önce seçime götürmesidir. İYİ Parti kadroları olarak Türkiye’yi yeniden refaha, bolluğa, berekete ve barışa götürmek için hazırız” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ
Editör: TE Bilisim