AK Parti iktidarının Türkiye’yi kutuplaştırmaya çalıştığını belirten İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, vatandaşların artık sakin ve sorun çözen bir iktidar istediklerini belirtti.

“POPÜLİST SÖYLEMLERLE GERÇEKLERİ KAPATMAYA ÇALIŞIYORLAR”

İYİ Partili Eryılmaz, “AK Parti iktidarı, çözemediği sorunların konuşulmaması için yıllardır kutuplaştırma politikası uyguluyor. Kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışıyor. Yalan yanlış söylemlerle halka kin ve düşmanlık pompalıyor. Türkiye’nin ekonomik, sosyal, hukuksal sorunlarını, popülist söylemlerle görünmez kılmaya çalışıyor ama gerçekleri saklayamıyor. Türkiye bugün gün geçtikte fakirleşen, halkının mutsuz olduğu, yolsuzluğun paçalardan aktığı bir ülke haline geldi” dedi.

“MİLLETİN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Biz Türk milletinin bolluk, bereket içerisinde yaşamasını istiyoruz. İYİ Parti hiçbir kutuplaştırmanın tarafı değildir. Türkiye’nin mutluluğa, zenginliğe, liyakate ihtiyacı var. Milletin sorunlarını çözmek için çalışıyoruz, çalışma odaklı bir siyaset üretiyoruz. Biz makul siyasetin tarafıyız. Tüm vatandaşlarımızı makul bir siyaset için İYİ Parti saflarında mücadeleye davet ediyoruz”  HABER MERKEZİ
Editör: TE Bilisim