Kamu garantili yap-işlet-devret projelerini topa tutan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in tarihi grup konuşmasına atıf yaparak değerlendirmelerde bulundu. 

“MİLLETİN PARASI 5’Lİ YANDAŞLARA AKTARILIYOR”

Başkan Eryılmaz, “AK Parti hükümeti Türkiye için artık sorunların içinden çıkamayan ve sürekli problem üreten bir yönetime dönüşmüştür. Milletimizi bile isteye sefilliğe sürükleyip alay eden, yalan yanlış söylemlerle vatandaşlarımıza umut aşılamaya çalışan, şeffaf olmayan, halkın parasıyla yandaşlarını zengin eden bu iktidar, güzel memleketimizi felakete sürüklüyor. 5’li yandaşlarının parasına para katmak için Türkiye Cumhuriyeti hazinesinin içi boşaltılıyor, vatandaşlarımızın parasından bu sözde iş insanlarına paralar aktarılıyor. AK Parti iktidarı, dünyanın gelişmiş ülkelerinin deneyip, hazineye büyük bir zarar verdiğini tespit ettiği yap-işlet-devlet modeliyle Türk milletinin geleceğini çalıyor. Gidilmeyen yollara, geçilmeyen köprülere, uçulmayan havaalanlarına, kullanılmayan tünellerine milyarlarca para ödeniyor” dedi. 

“PAROLA VATAN, İŞARETİ NAMUS… KAHROLSUN İSTİBDAT, YAŞASIN HÜRRİYET!”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener, TBMM Grup Toplantısı’nda tarihi bir konuşma yaptı. Genel Başkanımızın söylediği her cümle, Türk milletinin kurtuluş reçetesidir.  Genel Başkanımızın da dediği gibi; Türk modernleşmesinin önünde, her zaman engeller olacak. Her devirde, mutlaka yeni Derviş Vahdetiler çıkacak. Her devirde, bizi bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici bedhahlarımız olacak. Varsın olsun. Çünkü her devirde, bu vatanın; Bekçiliğini yapacak gençleri de olacak. Vahdetilerin karşısına dikilecek, Mustafa Kemalleri de olacak. Topçu Kışlası hayallerine kapılanların karşısında, dimdik duran çapulcuları da olacak. İşte o nedenle buradan, bir kez daha ilan ediyorum: Parola vatan, işareti namus! Kahrolsun istibdat, kahrolsun zulüm! Yaşasın hürriyet, adalet, müsavat ve meşveret” HABER MERKEZİ
Editör: TE Bilisim