AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı gerçekleşti. İl başkanlığı binasında gerçekleşen bayramlaşmaya AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık, Mehmet Ali Özkan, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Aynil Yavaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Doğuş ve partililer katıldı.

MİLLETİMİZ BUNLARA PRİM VERMEYECEK

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “Uzun bir süreden beri bir araya gelemediğimiz bayramlaşmada bir araya gelerek hasret gideriyoruz. Bugün asgari ücretten, emekli maaşlarına, memurundan işçisine bir çok konuda hamdolsun hükümetimiz Cumhurbaşkanımız çok güzel açıklamalar yaptı. Bunlar ara zam. Esas zamlar aralık ayı içerisinde yılbaşı öncesi olacak. Ekonomiyle alakalı tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yansımaları görüyoruz. Cumhurbaşkanımızın gayretiyle beraber biz hazinede olan paramızı elden geldiğince sizlere birçok alanda aktarıyoruz. Tünelde zifiri karanlık dönemi bitti, aydınlık görülmeye başladı. Yazdan sonra imkanlarla beraber devletin imkanlarını halkımıza sunmaya devam edeceğiz. 20 yıldır dev iktidarımızda olduğu gibi sizlerin vergileri vatandaşlarımıza hizmet olarak geri dönecek. 6’lı masaya aldanmayın. Aslında o 6+1 masa. Masanın altında HDP, PKK’dır. Kimlerle ittifak yaptıklarını biliyoruz. Ekonomik sıkıntıyı bahane ederek manipüle etmek ya da piyasaları karıştırmak ya da başka başka işler çıkarmak için uğraşanlara milletimiz prim vermeyecek” dedi.

BİZ BU SEÇİMLERİ ALLAH’IN İZNİYLE KAZANACAĞIZ

Seçimleri kazanacaklarını söyleyen Baybatur, “Biz bu seçimleri Allah’ın izniyle kazanacağız. Hep beraber çalışacağız. Ama bu seçim karşı taraf açısından söylüyorum, bel altı saldırmaklarla, iftiralarla en sert seçim geçecek. Bunların dillerinin kemiği yok. Ne dediklerini bilmeden şuursuzca saldırıyorlar. Biz devletimizin ayakta dik duruşuyla, hükümetimiz ve parti teşkilatlarımızla bunların üstünden geleceğiz.”

BU ZİHNİYETİN İŞİ GÜCÜ YIKIP DÖKMEK

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in, "Bizim, elde balyoz, otobanlardaki gişeleri yıktığımız gün, en mutlu günümüz olacak. Otoban duracak gişeyi yıkacağız” sözlerine tepki gösteren Baybatur, “Cumhuriyet Halk Partisinin tipik söylemleri bunlar. Bunlar biliyorsunuz ki ilk önce gazetecilerden başlayarak, genel başkanları, üst düzey yetkilileri ‘Biz iktidara geldiğimizde şu şu şu basın mensuplarına, şu gazetelere el koyacağız’ dedi. Biz bunu yapmıyoruz. Bize de muhalif olan ve çok sert muhalefet eden basın yayın organları var. Hiç birine bir müdahalemiz yok. Bunlar 4-6 yaş Kur’an kursu eğitiminin ortaçağ zihniyeti olduğunu söyleyen bedbahtlardır. Biz kimsenin kılığına kıyafetine inancına karışmıyoruz. Bizim en büyük özelliğimiz de budur. Bu beyefendinin ne yaptığını ben de anlamış değilim. Genel başkanlığa bir niyeti var ki böyle abuk sabuk her aklına geldiğinde Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve icraatlarımıza saldırıyor. Ona bakarsanız Sezgin Tanrıkulu da ‘SİHA’ları, İHA’ları kaldıracağız. Bu üretimleri durduracağız’ diyordu. Cumhuriyet Halk Partisi ne yazık ki Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partinin bugün aslında esaret altında, vesayet altında olduğunu çok net bir şekilde ifade etmemiz gerekiyor. Bu zihniyetin işi gücü yıkıp dökmek. Bu zihniyet Türkiye’de bir çivi dahi çakmamıştır. Ben şimdi o beyefendiye şunu söylüyorum; iktidara gelemezler de gelirlerse yollarla alakalı yapılan işlerle alakalı yıkıp dökmek bürokrasiye, ona buna ayar vermek bunlar tamamen vesayet mantığının tezahürüdür. Yarın iktidara gelirlerse buyursun gelsin kolaysa o gişeleri yıksın, milletimiz kendi eserlerinin yıkılmasına hele ki Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi zihniyetine geçit vermez. Hala daha bunlar helalleşmeden bahsediyorlar ama neyle helalleşiyorlar merak ediyorum” diye konuştu.

MUHALİF OLANLAR HİÇ UMUTLANMASINLAR

2023 seçimlerine bayram sonrası hızlı bir şekilde devam edeceklerini açıklayan AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı,  “Uzun süredir bir araya gelemiyorduk. Buradaki samimiyet birbirimizle görüşmemiz. 2023’e de az kaldı. Hep birlikte bayram sonrası çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz. 6 milletvekilimiz, 9 belediye başkanımız 3 bin 669 sandığımız, bin 89 mahalle başkanımız, her kademede olmak üzere 415’er tane yönetim kurulu üyesi arkadaşımız, 112 meclis üyemizle çok güçlü bir ekibiz. Allah’ın izniyle hep birlikte sahada olacağız ve 2023’e kadar Manisa’da basmadık yer bırakmayacağız. Biz milletvekillerimizle beraber Manisa’mız için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Biz çalışmaktan, insanlarımızın dertlerini dinlemekten yorgunluğumuz yok. Muhalefetin yaptıkları, doğru olmayan çabaları bizi üzen kısmı bu. Siyasi rakiplerimize indirgemeden bu toprakların karşıtları her zaman bizim kardeşliğimiz üzerinden bir şey yapmaya çalışmışlardır. Biz kardeşliğimizi de umudumuzu da her zamankinden daha çok koruyoruz. Tüm bunlara sarılarak Cumhurbaşkanlığımız liderliğinde en büyük hizmetleri gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Muhalif olanlara söyleyeceğim tek bir söz var, hiç umutlanmasınlar” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZIN İŞARET ETTİĞİ YOLDA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, “Bizler de meclis çalışmalarını tamamladık. Yaz arasına girdik. İl başkanımız hemen programlarını yaptı. 2023 seçimlerine giden yolda da Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği yolda ilerlemeye devam edeceğiz. 2023 seçimlerini de alacağımıza inanıyoruz” dedi.

BU BAYRAM BİZİM İÇİN ÇOK ÖZEL

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, “Bu bayram bizim için çok özel. Yerine getiremediğimiz ibadetlerimizi yerine getirebiliyoruz. Birbirimizle yüz yüze hasret giderebildiğimiz bir bayrama kavuştuk. Seneye bu zamanlar da birkaç bayramı bir arada kutluyor olacağız. Hep birlikte AK Parti ailemizle birlikte o bayram hazırlığı için yollara düşmeye başladık” dedi.  CÜNEYT HASÇELİK

Editör: TE Bilisim