Günlük hayatımızda yoğun tempodan sıyrıldığımız zamanlarda,kendinize zaman ayırmak isteyenler için sabah kuşağı, akşam kuaşğı ya da iftar zamanı hangi kanlada hangi programlar ve diziler var sizler için araştırdık.


Sabah kahvaltı yaparken ya da akşam işlerinizi bitirdikten sonra televizyon izlemek isteyenler için işte sabah öğlen ve akşam kuşağında yayınlanan programları sizler için derledik. 


13 Mart Çarşamba günü sabah kahvaltıda ya da akşam işten sonra ne izleyebiliriz diye soranlar için kuşak kuşak tv programları. 13 Mart Çarşamba günü kahvaltı yaparken bir şeyler izlemek isteyenler için Televizyonda sabah kuşağında neler var?

Sabah kalktığınız zaman kahvaltı yaparken ya da Ramazan Ayı boyunca oruç tutarken ne izlesem diye düşünüp duranlar için Çarşamba günü sbah kuşağında yayınlanan programları sizin için derledik. Magazinden kriminal türdeki bütün programları sizler için bir araya getirdik.

Sabah kuşağı 

Kanal D'nin sabah kuşağında yayınlanan 'Neler oluyor hayatta' programı  bu gün saat 09.00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Sabah programları denince aklımıza gelen ilk isimlerden biri olan Seda Sayan. Star Tv ekranlarında  Sabahın Sultanı Seda Sayan programı  kahvaltı yaparken izleyebileceğiniz bir programdır. 


Atv'nin sevilen kriminal programı, Türkiye'nin yeni bölümü için merakla beklediği  Müge Anlı İle Tatlı Sert programı kahvaltı yaparken izlenebilecek programlar arasında. 


TRT1' de gündüz kuşağında yayında olan Alişan İle Hayata Gülümse programı kahvaltı yaparken izlenebilecek programlar arasında.

Akşam kuşağı

 13 Mart Çarşamba günü dizilerden önce yada sonra yayınlanacak olan Ramazan programları neler? 13 Mart Çarşamba günü televizyon kanallarında hangi dizi ve Dini programla var?  13 Mart Çarşamba günü televizyon kanallarında hangi dizi ve Dini programla var? 

Ramazan ayı denilince hemen aklımıza gelen Türkiye'nin Ramazan boyunca takip ettiği Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar programı bugün yeni bölümü ile  ATV ekranlarında olacak. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar programı'ndan sonra Atv'nin 5 sezondur sevilerek takip edilen dizisi Kuruluş Osman saat 20.00'de yeni bölüyüle ekranlara gelecek. Saat 02:45'te  Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur programı ATV ekranlarında yayında olacak. 

Kanal D'nin yeni başlayan dizisi Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümü bugün saat 20.00'de yayınlanacak. Taş Kağıt Makas dizisinden sonra saat 03.45'de  M. Fatih Çıtlak ile Sahur Vakti programı bulunuyor. 

Show Tv'de ekrana geldiği ilk günde beri oldukça sevilen Sandık Kokusu dizisiin yeni bölümü saat 20.00'de ekranlara gelecek

Star TV'de bugün yeni bir dizinin yeni bölümü ekranlara gelmesede Star T'de yayınlanan dizilerden birinin tekrarı yayınlanacak ve  sonra saat 04:00'te Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi programı ekranlara gelecek. 

1 Mayıs 2024 Çarşamba TV yayın akışı… Bu akşam TV kanallarında hangi dizi, film ve programlar var? 1 Mayıs 2024 Çarşamba TV yayın akışı… Bu akşam TV kanallarında hangi dizi, film ve programlar var?

TV8 ekranlarının sevilen yarşması Survivor All Star bügün saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Survivor'dan sonra 00:15'te  Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan programı TV8 ekranlarında olacak. 

TRT 1 'in Ramazan ayına özel  Ramazan Sevinci programı saat 18:15'te yayınlanacak. Saat 20.00'de ise TRT 1' in sevilen dizisi Bir Sevdadır yayınlanacak. TRT 1 'in Ramazan ayına özel yayınladığı bir diğer program ise Sahur Bereketi 04.15'te TRT 1 ekranlarında yer alacak. 

NOW TV'nin sevilen dizisi Şahane Hayatım bugün saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Şahane Hayatım dizisinden sonra NOW TV'de saat 04.00'de Fatih Savaş İle Sahur Sohbetleri programı ekranlara gelecek. 

Kaynak: HABER MERKEZİ