Haftanın bitmesine az kala tüm günün yorgunluğunu atabileceğiniz tüm dizi, film ve programları sizin için derledik. Kanal D, NOW TV, Show TV, Star TV’de neler var?

Kanal D ekranlarında bu akşam saat 20.00’de Kanal D’nin en sevilen dizilerinden İnci Taneleri onu merakla bekleyenlerle buluşacak. Peki İnci Taneleri’nde bu akşam izleyicileri neler bekliyor?

Azem, Nehir ile ilgili ipuçlarının peşindeyken ailesini tamamen geride bırakan Nehir için geçmiş artık gizlenemeyecek kadar yakın olacak. Cihan, Reyyaz'ın himayesi altına girerken, Ayça, annesi ve öğretmeni için hayaller kurmaya başlayacak.

Bu akşam Show TV’de dizi ya da film yayımlanmayacak. Saat 20.00’de Güldür Güldür Show tekrar bölümüyle ekranlarda izleyicilerle buluşacak. Tüm gün stres ve sıkıntı çekip, akşam biraz da olsa tebessüm edebilmek için, Güldür Güldür Show çok iyi bir tercih olacak.

Arka Sokaklar’da yaprak dökümü: O oyuncu da diziye veda etti Arka Sokaklar’da yaprak dökümü: O oyuncu da diziye veda etti

NOW TV’de oldukça fazla ses getiren dizilerden olan Hudutsuz Sevda bu akşam 20.00’de 30. bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Hudutsuz Sevda’da bu akşam neler olacak diye merak edenleri saat 20.00’de ekran başına geçmelerini tavsiye ederiz.

Star TV’de bu akşam yabancı film John Wick 4 Star Tv ekranlarında olacak. Film gecesi yapmak isteyenler için harika bir tercih olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ