Etkinliğe CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban da katılarak çocuklara balon ve kitap dağıtarak çocukların sevincine ortak oldu. Etkinliğe ayrıca Atatürk Mahalle Muhtarı Bedir Kılıç, Mareşal Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Musa Sezer ve İyi Parti Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Mehmet İnan da katılarak etkinlikten duydukları memnuniyeti ilettiler.
 

Bu kadar basit şeylere bile erişim sıkıntısı yaşanıyor
CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak etkinlik sonrası yaptığı açıklamada; yaşanan ekonomik buhranla birlikte vatandaşların sinemaya gitmesinin, çocuğuna bir kitap hatta bir balon dahi almasının zorlaştığını söyledi ve açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Bugün ekonomik krizden en fazla şekliyle etkilendiğini bildiğimiz Horozköy Bölgemize gelerek muhtarlarımızla ortak bir şekilde küçük kardeşlerimize erken bir bayram sevinci yaşatmak istedik. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi olarak biliyoruz ki burada yaşayan kardeşlerimiz bırakın sinemaya gitmeyi bir boyama kitabı hatta bir balon almakta dahi zorlanıyorlar. Çocuklarımızın yüzlerindeki bir gülücük, hayata dair ülkeye dair kazanacakları tek bir umut kırıntısı bile bizler için çok kıymetli. Bu küçücük kardeşlerimizin daha güzel bir dünyada yaşaması için mücadele etmeye devam edeceğiz.”


Fırsat eşitsizliğinin en derinden hissedildiği bölgedeyiz
CHP Manisa İl Başkanı Balaban ise açıklamalarında fırsat eşitsizliğinin en derin şekliyle hissedildiği bu bölgede böyle bir etkinliğin hem buradaki çocuklar hem de aileleri için çok anlamlı olduğunu ileterek bu eşitsizliğe son vermek için çalıştıklarını iletti. Balaban’ın açıklaması şu şekilde; “Bu bölgede yoğunluklu olarak ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşlarımız yaşıyor bugün burada düzenlenen etkinlikle bizler de evlatlarımızın mutlu bir bayram geçirmesine vesile olmak istedik. Fırsat eşitsizliğinin elle tutulur bir hale geldiği bu bölgede yaşayan evlatlarımızın da diğer evlatlarımız gibi güzel bir hayat yaşamaları için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Millet İttifakı’nın iktidarında bu fırsat eşitsizliğini en aza indirmek hatta sona erdirmek için tüm projelerimiz hazır, kadrolarımız hazır, tek bir hedefimiz var herkes için yaşanabilir bir Türkiye inşa etmek bunu da vatandaşlarımızın desteği ile birlikte gerçekleştireceğiz.” HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim