CHP Yunusemre ilçe Başkanı Yalçın Arcak, yaptığı açıklamda,    
“Bir aydır elektriklerinin kesik olması münasebetiyle İl Başkanımız Sayın Semih Balaban ile birlikte ziyaret ettiğimiz Özden ailesi hakkında; AKP Yunusemre İlçe Başkanının ortaya koyduğu asılsız iddiaları şaşkınlıkla okuduk. Fatih Katıöz ve yandaş medya bizi yalancılıkla suçlamış olsa da halkımız gerçek yalancıların kim olduğunu çok iyi biliyor. Geçimini badanacılık yaparak sağlayan 5 çocuk babası bir insanın acı ama gerçeklerle dolu sözlerini yalanlamak, siyasi çıkarlarınız uğruna ne kadar rahat bir şekilde gerçek dışı sözler söyleyebildiğinizin en açık kanıtıdır. Yaptığımız ziyaret hakkında ‘’yalan üretme merkezinde’’ haber yapıldığı iddiaları iktidar partisi yöneticilerinin yüzleri kızarmadan çok kolay bir şekilde nasıl yalan söylediklerini ortaya koymaktadır. Özden ailesine yaptığımız ziyaret sonrası çıkan haberin hemen ardından Yunusemre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca 06.05.2022 tarihinde kendilerine yardımda bulunulmuştur. Yine ilgili haber sonrası 09.05.2022 tarihinde elektrik desteği sağlanmıştır. (Belgelerin fotoğrafları paylaşılmıştır) Ve yine Ramazanın son gününde Belediye tarafından Ramazan Kolisi yardımı yapılmıştır” dedi.

 Arcak, “Ailenin babası Nihat Özden’in yaşadıklarını dile getirmesi sonrası alelacele yardımların yapılması adeta AKP Yunusemre İlçe Başkanının konuşmalarına hazırlık oluşturma çabalarıdır. Ortadaki gerçek ise Akp'nin yandaşının yanında olduğu, halkın yanında olmadığı hususudur. Vatandaşına gereken desteği sağlayamayıp sahipsiz bırakanlar, gerçek dışı beyanatlarla aynı vatandaşını kamu önünde itibarsızlaştırma çalışması gütmektedir” diye konuştu.

“ HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDAYIZ”
CHP Manisa ailesi olarak her zaman vatandaşların yanında olup ellerinden geleni fazlasıyla destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Arcak, sözlerini şöyle sürdürdü: “CHP İktidarında milletimiz yokluk değil bolluk görecek ve dil, din, ırk, siyasi görüş, hiçbir ayrım yapılmaksızın halkımızın refahı için mücadelemiz sonuna kadar sürecektir.” Haber merkezi











 
Editör: TE Bilisim