Kula ilçesindeki tarihi sokaklarda tek tek evleri ziyaret eden CHP’li kadınlar, ev hanımlarıyla biraraya gelerek, CHP’nin en önemli projelerinden birisi olan Aile Destekleri Sigortası’nı anlattı. Evlerde kadınlarla birebir görüşen CHP’li kadınlar, ev hanımlarının yaşadıkları sıkıntıları yakından dinledi. Ev ziyaretlerinin yanı sıra ilçedeki esnafları da ziyaret eden CHP’li kadınlar, ekonomik dar boğazın içinde olan esnafın sorunlarını dinledi, partinin çözüm önerilerini anlattı. 

Kadınların gücüyle partisinin önümüzdeki seçimlerde iktidara geleceğini söyleyen CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, olası bir erken seçime de hazır olduklarını dile getirdi. 

CHP’li Uysal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kadınlar olarak her zaman sahada olmaya kadınlarımızın sıkıntılarını dinlemeye ve partimizin çözüm önerilerini anlatmaya devam edeceğiz. Hedefimiz önümüzdeki seçimlere kadar Manisa genelinde girmediğimiz ev, elini sıkmadığımız kadın bırakmamak. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde partimizin en önemli projelerinden birisi olan Aile Destekleri Sigortası’nı anlatıyoruz. Görüştüğümüz her kadın arkadaşımızdan projemiz hakkında olumlu geri dönüşler aldık. İlçe ziyaretlerimizde bir taraftan kadınlarımızın sorunlarını dinlerken, bir taraftan da esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek toplumumuzun bel kemiği olan esnafımızın da sıkıntılarını dinliyoruz. Özellikle Kula ilçemizde ziyaretimizde şunu gördük ki iktidarın kalesi gibi görünen ilçede AKP artık bitmiş durumda. Evlerinde ziyaret ettiğimiz kadınlarımız artık mevcut siyasi iktidarı istemiyor. Vaktinde yapılacak veya olası bir erken seçime kadar sahalarda olmaya, sorunları dinlemeye devam edeceğiz. CHP’li kadınlar olarak partimizi iktidara emin adımlarla taşıyacağız.” HABER MERKEZİ
Editör: TE Bilisim