CHP’li Mustafa Demir için partinin il başkanlığı binası önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Av.Yalçın Arcak, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, ADD Manisa Şube Başkanı Hamza Kopal, ilçe kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ve partililer ve sevenleri katıldı. CHP İl Başkanlığı binasını önünde düzenlenen törende Mustafa Demir’in ailesi gözyaşlarına boğuldu. 
Törene katılanlar tek tek söz alarak vefat eden Mustafa Demir için iyi temennilerde bulundu. CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban ise yaptığı konuşmada, Mustafa Demir’in parti için önemli bir isim olduğunu ifade ederek, “Kendisi bizim büyüğümüzdü. Partimiz için çok mücadele verdi. Mustafa Demir’in bedeni fiziki olarak aramızdan ayrılmış olabilir. Ancak bize sunduğu fikirleri, düşüncüleri her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek ve sonsuza kadar yaşayacaktır. Kendisini hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız.” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından Mustafa Demir’i cenazesi partililerinin tarafından taşınacak cenaze aracına bindirildi. Vefat eden Mustafa Demir Salihli ilçesinde aile kabristanında toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim