CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

İzmir milli mücadelede düşmanı denize döktüğümüz yerdir. Bu şehir kendisini temsil edenler tarafından maalesef talihsizlikler yaşıyor. Seçim önümüzdeki yıl Haziran ayında yapılacak. Cumhur İttifakı'nın adayı benim.

Bu zat şimdi de cumhurbaşkanlığı peşinde koşuyor bunu da delikanlıca yapmak yerine sufle gerisinden dolambaçlı yollarla gerçekleştirmeye çalışıyor. Bizleri zaman zaman güldürmüyor eğlendirmiyor da değil. Ülkenin yönetimine talip olmak gece yarısı sosyal medyada şaklabanlık yapmaya benzemez. Artık masa etrafından top çevirme adına milleti oyalama devri geride kaldı. Vakit karar verme vakti. Bu zata açık çağrıda bulundum. Kendisi iftiralarını sürdürerek yine topu taca atmaya çalıştı.

Buradan aynı davetimiz bir kez daha yapıyorum artık kaçak güreşmeyi bırak ipe un sermekten sürekli bahane üretmekten vazgeç. Havaya bakıp ıslık çalarak etrafta gezinmekle bu iş olmaz. Adaylık meselesini daha fazla geçiştiremezsin. Seçim tarihi belli olsun diyorsun seçim önümüzdeki yıl haziran ayının ortasında yapılacak kaçacak yerine yok Bay Kemal. Cumhur İttifakı'nın adayı Tayyip Erdoğan. Ya adayını açıkla ya adaylığını açıkla.'' İHA

Editör: TE Bilisim