2024’de yapılacak olan yerel seçimler için Demokrat Parti’den Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olan Murat Yörük, gazetemizi ziyaret etti.Ziyarette yerel seçimlere ilişkin konuşan Murat Yörük,

“Şehzadeler’e hak ettiği hizmetleri getirmek gibi bir amacımız var. Tek gayemiz bu. Makam ve mevkiler bizleri değiştiremez. Biz dün neysek bugün de o olacağız. Şehzadeler için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 
Manisa’da geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti’nin (DP) Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olan Murat Yörük, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. 

Murat Yörük, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, sağlam bir ekiple yola çıktıklarının altını çizdi. 
Ekipte bulunan yol arkadaşlarının toplumun her kesiminden her meslek dalından olmasına önem verdiklerini dile getiren Murat Yörük, bu seçimi kazanmayı hedeflediklerini söyledi.
“ÖĞRENCİLER İZMİR’E KAÇIYOR”
Yörük, en basitinden Manisa’nın bir aqua parkının olmadığını hatırlattı ve bunun Manisa için büyük bir eksik olduğunu vurguladı. Yörük,

“Manisa’da binlerce üniversite öğrencisi eğitim görüyor fakat bizler bu öğrencileri kentimizde tutamıyoruz. Neden? Çünkü, öğrencilerin aktivite yapabilecekleri sosyal donatı alanlarının bulunduğu bir alanları yok. O yüzden öğrenciler İzmir’i tercih etmek zorunda kalıyor. Öğrencileri bizim yöneticiler olarak kentimizde tutmamız gerekiyor. Biz, Belediye Başkanı olursak gençlerimizle ilgili çeşitli projelerimiz olacak. Toplumun her kesimini her ferdini ilgilendiren sorunların hepsi bir bir çözüme koyacak. Vatandaşlarımızın bundan yana bir sıkıntısı olmasın” diye konuştu.

 
 

“HER VATANDAŞ HAK ETTİĞİ HİZMETİ GÖRECEK”
Seçim çalışmaları kapsamında, sahada vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Murat Yörük, vatandaşın ilgisinin yoğun olduğunu ve toplumun her kesiminden olumlu tepkiler aldıklarını belirterek,

“Şehzadeler’de her şey olması gerektiği gibi olacak. Her vatandaş hak ettiği hizmeti görecek. Bizler hizmet etmek, vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için varız. Bizim kapımız her zaman herkese açık olacak. Derdi olan sıkıntısı olan gelip bize anlatabilir. Makam mevkiler bizi değiştiremez. Biz, bugün neysek yarın da o olacağız. Bizim çizgimiz bu. Durumuz belli ” dedi. 

Manisa Valiliği önünde arabanın tekerleğinden yılan çıktı Manisa Valiliği önünde arabanın tekerleğinden yılan çıktı


“MİLLETİMİZLE BİRLİKTE MANİSA’DAKİ DEĞİŞİMİ BAŞLATACAĞIZ”
Murat Yörük, son olarak,

“Tarımdan sanayiye sanattan gençliğe önem veren projelerimizi ve bunları yönetecek liyakatli kadrolarımızı yakın zamanda açıklamaya başlayacağız. Milletimizle birlikte Manisa’daki değişimi başlatacağız” ifadelerini kullandı. 


BAŞARILAR DİLEDİ
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Samet Yeman da, nazik ziyaretlerinden dolayı Demokrat Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Murat Yörük’e teşekkür etti. Çıkmış oldukları bu yolda kendisine başarılar diledi.

Kaynak: Leyla Doğan