İmtiyaz Sahibimiz Samet Yeman, yayımladığı mesajda, “Bir yıl önce bugün basın sektörüne adım attık ve kentimize yeni bir soluk getirdik. Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla çıktığımız bu kutlu yolda Manisa’mızın sorunlarını ele aldık ve bundan sonraki süreçte de kentimizin sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz.  Bir yıldır bu anlamda birçok sorunu çözüme kavuşturduk. Bundan sonraki süreçte halkın sesi olmaya devam edeceğiz” dedi. 
 “İYİ İŞLERE İMZA ATTIK”
Basının halkın sesi olduğunu belirten Yeman, “Basın vatandaşların ve kamuoyunun haber almada en önemli ayağıdır. Ne yazık ki  son yıllarda basın çalışanları türlü sansürlerle karşı karşıya kalıyor. Biz bu anlamda çalışanlarımızla birlikte iyi bir ekip olduk  ve Manisa için iyi işlere imza attık. Bundan sonraki süreçte de Manisa için güzel işlere imza atacağız “ dedi.
“BASIN HALKIN GÖZÜ KULAĞIDIR”
Samet Yeman, “İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli birer sivil toplum örgütleridir. Bu çerçevede; Manisa’da gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden gazetemiz bizleri gururlandırmaktadır. Manisa’da gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz” dedi.
Editör: TE Bilisim