• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 64.499 %9.32
  • ETHERIUM 3.155 %5.87
17°

Alkol Haberleri

alkol haberleri ve güncel alkol gelişmeleri, alkol ile ilgili tüm video, alkol fotoğrafları ve alkol haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde dün gece saatlerinde bir kahvede çıkan kavgada, alkollü olduğu öğrenilen şahıs 2 kişiyi silahla vurarak yaraladı.

Asayiş

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde alkollü bir sürücü yol kenarından arızalanan motosikletini iten sürücüye çarptı.

Asayiş

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bayram günü ilginç bir olay yaşandı. Aracı tarlaya uçan, kullandığı madde veya alkolün etkisinde olduğu düşünülen genç,...

Asayiş

Kocaeli'de bir genç, fino cinsi köpeğe alkol içirerek o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Gencin rahatlığı "Pes" dedirtirken, HAYDİ ekipleri...

Asayiş

Bursa'da doğum günü kutlaması sonrası 3 arkadaşının ölümüne sebep olan alkollü sürücü Adem Duran, tahliye edildi.

Asayiş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde alkollü otomobil kullandığı tespit edilen sürücü, alkolmetreyi üflemek istemeyince ekiplere zor anlar yaşattı.

Asayiş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 3 otomobilin karıştığı zincirlemede kazada 3 kişi yaralanırken, sürücülerden 2'si alkollü çıktı.

Asayiş

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 38 yaşındaki Yaşar Çınar, birlikte alkol içtiği arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Asayiş

Edirne’de alkollü sürücünün kullandığı otomobilin karşı şeride uçtuğu ve bir otomobille çarpışmaktan saniyelerle kurtulduğu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Asayiş

Bursa’da polis ekiplerinin uygulama noktasını gören bir sürücü, anayolda geri manevra yapıp gaza bastı.

Asayiş

Eskişehir’de alkollü olduğu iddia edilen sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkan okul servisi, tarlaya uçtu.

Asayiş

Denizli’de alkollü olduğu iddia edilen bir şahıs, mahallede bulunan araçlara, alkol şişesi, kaldırım taşı ve teneke kutusuyla zarar vererek ortadan...