• DOLAR 32,27 %0.03
  • EURO 34,98 %-0.02
  • ALTIN 2.458,33 %0.49
  • BİST100 10.160 %-0.13
  • BITCOIN 62.400 %1.22
  • ETHERIUM 2.910 %0.1
22°

Baba Haberleri

baba haberleri ve güncel baba gelişmeleri, baba ile ilgili tüm video, baba fotoğrafları ve baba haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde meydana gelen olayda, ilk tespitlere göre sobadan çıkan gazdan zehirlenen baba ve kızı hayatını kaybetti.

Asayiş

Aydın'ın Nazilli ilçesinde babası Hasan Çağlayan'ı (53) karnından bıçaklayarak ölümüne sebep olan H.Ç.(28), çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş

İstanbul Esenyurt’ta 37 yaşındaki 2 çocuk babası şahıs, eşi tarafından evde ölü bulundu.

Genel

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde muhtarlık seçimini kazanan Hasan Erdöl, babasıyla aynı ismi taşıması sonucu çıkan kargaşa nedeniyle muhtarlığı iptal edildi.

Asayiş

İzmir'in Bayındır ilçesinde bir evde çıkan yangında, 3 çocuk babası 43 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

Asayiş

Adıyaman’da, bir genç babasını yumruk darbeleriyle ağır yaralayarak dehşet saçtı. Babasını ağır yaralayan genç, sokaktan geçen bir motosiklet sürücüsünün boğazına...

Asayiş

Denizli’nin Merkezefendi ilçesindeki aralarında çıkan tartışma sonucu babasını bıçakla yaralayan genç, ormanlık alanda ölü olarak bulundu.

Asayiş

Bursa’da 19 yaşındaki genç yanında tüfekle birlikte ölü bulundu. Olay yerine gelen anne babasının feryadı ise yürekleri dağladı.

Asayiş

Üsküdar Burhanfelek Spor Salonu’nda oynanan voleybol maçının ardından, ellerinde Galatasaray’a ait pankart ve bayrak bulunan baba ile kıza saldırarak darp...

Asayiş

Mersin'de anne ve oğlu evde, baba araçta yanmış halde ölü bulunan 3 kişilik ailenin cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının ardından...

Asayiş

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, cinnet getirdiği iddia edilen baba bir kızını öldürmüş, diğerini de yaraladıktan sonra aynı silahla intihar teşebbüsünde bulunmuştu.

Asayiş

Kocaeli'de iki çocuğunu öldüren babanın yargılanmasına başlandı. Sanığın çocuklarını boğarak öldürdükten sonra mektup yazdığı öğrenildi.

Resmi İlanlar