• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.600 %-0.11
  • ETHERIUM 3.243 %4.12
16°

Cumhurbaşkanı erdoğan Haberleri

cumhurbaşkanı erdoğan haberleri ve güncel cumhurbaşkanı erdoğan gelişmeleri, cumhurbaşkanı erdoğan ile ilgili tüm video, cumhurbaşkanı erdoğan fotoğrafları ve cumhurbaşkanı erdoğan haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Gündem

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, Sur Belediyesinde mazbata töreni sonrasında, makam odasındaki Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına...

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin ve bölgenin geleceğinde teröre yer olmadığını, herkese göstermekte kararlıyız. Son seçimlerle bu kararlılığımız daha da perçinlenmiştir." dedi.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,” Türk Milleti’nin binlerce yıllık devlet ve medeniyet davasını on kıtada yüreklere nakşeden İstiklal Marşı’mızı unuttuğumuz gün,...

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, emekli maaşlarının mevcut şartlarda yeterli olmadığını ifade etti. Erdoğan'ın yaptığı...

Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Batılı efendilerine güvenip de topraklarımıza göz dikenlerden, bizi bölmeye çalışanlardan bunun hesabını misliyle soruyoruz ve soracağız." dedi.

Yerel

31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Yerel Seçimleri öncesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manisa'ya gelişi öğrenciler arasında heyecanla bekleniyor.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçim çalışmaları kapsamında 27 Şubat'ta Manisalılara hitap edecek.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Manisa’ya geliyor. 

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan aday tanıtım toplantısında konuşuyor. Ankara'daki toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17'si büyükşehir 48 ilin adaylarını kamuoyuna duyuracak.

Siyaset

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşuyor.

Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Beştepe’de gerçekleşen ortak basın toplantısında bir araya geldi. 

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin bayram ikramiyesinin yüzde 50 artışla 3 bin lira olacağını açıkladı.