• DOLAR 32,29 %0.09
  • EURO 34,82 %0.25
  • ALTIN 2.404,85 %0.48
  • BİST100 10.248 %0.00
  • BITCOIN 61.800 %-1.12
  • ETHERIUM 3.010 %-0.27
15°

Enver Ünlü Haberleri

Enver Ünlü haberleri ve güncel Enver Ünlü gelişmeleri, Enver Ünlü ile ilgili tüm video, Enver Ünlü fotoğrafları ve Enver Ünlü haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Yerel

Manisa Valisi Enver Ünlü, Spil Dağında kaybolan dağcıları bulan jandarma ekibini tebrik etti.

Yerel

Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Yerel

Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, Manisa Valiliği himayesinde düzenlenen iftar programında koruyucu aileler ve çocukları ile bir...

Yerel

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmasının ardından ilk ziyaretini...

Yerel

Manisa Valisi Enver Ünlü, Soma ilçesinde maden ocağına inerek yerin 350 metre altında 750 maden işçisiyle birlikte orucunu açtı.

Yerel

Vali Enver Ünlü ve Eşi Sema Ünlü, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Muradiye Atatürk Ortaokulu'nda oylarını kullandılar.

Yerel

Manisa’da 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için Vali...

Yerel

Manisa'da güvenlik güçleri ve kamu yetkilileri, Vali Enver Ünlü'nün de katılım sağladığı iftar sofrasında bir araya geldi.

Yerel

Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü'nün ev sahipliğinde gaziler ve aileleri onuruna iftar programı gerçekleştirildi.

Yerel

Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hüma Hatun Yurdunda kalan öğrencilerle iftar yemeğinde buluştu.

Yerel

Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Şehir Hastanesini ziyaret edip doktor ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı karanfil veren kutladı.

Yerel

Manisa Valisi Enver Ünlü, Almanya İzmir Başkonsolosu Ralf Schröer makamında ağırladı.