• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 %
  • BITCOIN 66.811 %-0.43
  • ETHERIUM 3.130 %0.58
18°

Feci kaza Haberleri

feci kaza haberleri ve güncel feci kaza gelişmeleri, feci kaza ile ilgili tüm video, feci kaza fotoğrafları ve feci kaza haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Çorum-İskilip karayolunda otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında anne ve kızı hayatını kaybetti.

Asayiş

Sakarya'nın Karasu ilçesinde duble yolda hızla ilerleyen ve lastiği patlayan Tofaş marka otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak kaldırımda yürüyen kadına çarptı.

Asayiş

Denizli'de iftar için aldığı ekmeklerle yolun karşısına geçmek isteyen şahıs otomobil çarpmasıyla hayatını kaybetti. Kazanın kamera görüntüleri ortaya çıkınca şahıs...

Asayiş

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde servis aracının bariyerlere çarpması neticesinde meydana gelen kazada bacağı kopan sürücü ağır yaralandı.

Asayiş

Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde 3 aracın karıştığı feci trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Asayiş

Eyüpsultan’da kullandığı ATV motorun arızalanması sonucu yol kenarında beklerken meydana gelen kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı’ya çarpan Porsche’nin son...

Asayiş

TEM Otoyolu'nda bir otomobilin otoyoldan geçmeye çalışanlara çarptığı kazada 5 kişi hayatını kaybetti.

Asayiş

Manisa'nın Akhisar ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirirken 3 kişi de yaralandı.

Asayiş

Aydın'ın Söke ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 11 kişi hastanede tedavi altına alındı.

Asayiş

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde lastiği patladıktan sonra karşı şeride uçarak tırla çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybederken, ağabeyi ise yaralandı.

Asayiş

Ankara'da kontrolden çıkan otomobilin direğe çarpması sonucu aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken, bir buçuk yaşındaki bebek ağır yaralandı.

Asayiş

Afyonkarahisar'da iki kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında çok sayıda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.