• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 62.995 %-1.72
  • ETHERIUM 3.126 %-0.6
23°

Jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Eskişehir’de motosikletlerin karıştığı kazaların azaltılması amacıyla jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, 128 motosiklet kontrol edilirken 16 sürücüye 127 bin TL...

Asayiş

İzmir’de tartışma yaşadığı kişileri yanına aldığı tüfekle vurmak için Balıkesir’den yola çıkan bir kişi, Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından...

Asayiş

Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 4 şahsı yakaladı.

Asayiş

Buldan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Yenicekent Mahallesi’ndeki bir kahvehanede 2 adet oyun makinesi ele geçirildi.

Asayiş

Kırkağaç Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanlığında, terörle mücadele kursu gören 36. dönem uzman erbaşlar yemin etti.

Asayiş

Jandarma ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan araçta menşei belli olmayan sakatat ele geçirildi.

Asayiş

Manisa’nın Salihli ilçesinde şüphe üzerine durdurulan 2 şüphelinin üzerinde toplam 198 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Asayiş

Malatya’da yabancı uyruklu bir şahıs, kendisini doktor olarak tanıtarak yine yabancı uyruklu kişileri muayene ederken suçüstü yakalandı.

Asayiş

Manisa Salihli’de, jandarma tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ele geçirildi.

Asayiş

Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarmanın şüphe üzerine sorguladığı motosiklet çalıntı çıktı.

Asayiş

Manisa’nın Salihli ilçesinde yol uygulamaları yapan jandarma ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu araçta kubar esrar ve kaçak alkol ele geçirildi.

Asayiş

Samsun’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir evin tavanında gizlenmiş aralarında ‘akrep’ diye adlandırdıkları makineli tabanca ve çok sayıda silah...