• DOLAR 32,27 %-0.02
  • EURO 35,10 %0.01
  • ALTIN 2.476,01 %0.40
  • BİST100 10.397 %0.75
  • BITCOIN 66.300 %0.42
  • ETHERIUM 3.009 %-0.23
20°

Kardeş Haberleri

kardeş haberleri ve güncel kardeş gelişmeleri, kardeş ile ilgili tüm video, kardeş fotoğrafları ve kardeş haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

İzmir'in Konak ilçesinde, iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 3 çocuk babası 35 yaşındaki adamın ölümüyle ilgili aranan iki...

Asayiş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde aralarında husumet bulunduğu öğrenilen abisini boğazını keserek öldüren zanlı adliyeye sevk edildi.

Asayiş

Adana’nın Kozan ilçesinde eski eşinin kocasına saldıran şahıs yakalanamazken, bıçakla yaralama olayının faili ve olaya karışan kardeşi yakalanıp adliyeye sevk...

Asayiş

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde babalarını bıçaklayarak öldüren, üvey anneleri ile küçük kardeşlerini ise yaralayan 2 kardeş tutuklandı.

Asayiş

İYİ Parti Eski Milletvekili Ahmet Çelik, ofisinde kardeşi tarafından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Çelik tedavi altına alındı.

Asayiş

Denizli’de sobalı evde yaşayan 3 kişilik aileden anne ve oğlu, karbonmonoksit zehirlenmesinden dolayı yaşamını yitirdi.

Asayiş

 Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde 5 yaşındaki çocuk, kardeşleriyle birlikte koşarken bir anda yere yığılarak hayatını kaybetti.

Asayiş

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir şahıs, üvey annesini kardeşinin gözleri önünde kafasından silahla vurarak öldürdü.

Asayiş

 Kağıthane’de bir şahıs babasından kalan daireye oğlunu yerleştirince kardeşleriyle arasında kavga çıktı.

Asayiş

Diyarbakır’da marketten çıktıktan sonra yolun karşısına ablasıyla geçen 11 yaşındaki Hümeyra Fidan, otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Resmi İlanlar