• DOLAR 32,31 %-0.17
  • EURO 34,88 %0.08
  • ALTIN 2.392,52 %-0.18
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 62.996 %7.14
  • ETHERIUM 3.120 %4.04
14°

Kavga Haberleri

kavga haberleri ve güncel kavga gelişmeleri, kavga ile ilgili tüm video, kavga fotoğrafları ve kavga haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Çorum’da sokak ortasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.

Asayiş

Afyonkarahisar'da çıkan kavgada ağabeyini bıçaklayarak öldüren şahıs, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Asayiş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahıs, karısıyla kavga ettiği sırada araya giren baldızını bıçaklayınca mahallede tansiyon yükseldi. Polis, kendi aralarında kavga...

Asayiş

İzmir'de meydana gelen bir kavgada 7 kişi, kavga ettiği karşı gruptaki iki kişiyi demir sopalarla öldüresiye dövdü.

Asayiş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Asayiş

Balıkesir'in Edremit ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Asayiş

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, sanayi esnafının yol verme kavgasında taraflardan birisinin 8 kez bıçakladığı yaralıya, yanındaki diğer şahıs da tabancayla ateş...

Asayiş

Zeytinburnu'da tartışan iki esnafı ayırmaya çalışan bir kişi tabanca ile vurularak yaralandı. Silahlı kavga anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Asayiş

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bıçaklı kavgada 2 kişiyi ve kavgaya müdahale etmeye çalışan mahalle bekçisini bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı.

Asayiş

Aydın’ın Kuşadası ilçesi’nde birbirlerine yol vermediği ileri sürülen sürücüler ve yakınları önce tartıştı daha sonra tekme tokat kavga ettiler.

Asayiş

Bursa’da bir eğlence mekanında iki kişi arasında bıçaklı ve silahlı kavga çıktı.

Asayiş

Muğla’nın Milas ilçesinde önceki gün iki grup arasında meydana gelen silahlı sopalı kavgada gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.