• DOLAR 32,21 %0.00
  • EURO 35,08 %0.18
  • ALTIN 2.535,66 %1.40
  • BİST100 %
  • BITCOIN 67.142 %-0.09
  • ETHERIUM 3.114 %0.12
23°

Mısır Haberleri

Mısır haberleri ve güncel Mısır gelişmeleri, Mısır ile ilgili tüm video, Mısır fotoğrafları ve Mısır haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, mısır tarlasına ekilmiş 550 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Asayiş

İstanbul Eyüpsultan'da, kullandığı arabayla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak bir kişinin ölümüne 4 kişinin de yaralanmasına neden olan 17...

Yerel

Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı, tohumluk mısır üzerine açıklamalarda bulundu.

Genel

İsrail'in saldırılarının ardından Gazze'den Mısır'a geçişleri sağlanan hasta ve refakatçileri Türkiye'ye getirecek Milli Savunma Bakanlığına ait uçak havalandı.

Dünya

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Mısır Sağlık Bakanı Khaled Abdel Ghaffar ile görüştüğünü duyurdu.

Asayiş

İsrail ordusuna ait bir tanktan yanlışlıkla açılan ateş sonucu Mısır-Gazze-İsrail sınır bölgesinde Mısır’a ait bir mevzinin vurulduğu bildirildi.

Dünya

 Mısır Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Mısır, İsrail'in Gazze'deki El Ahli Arap Hastanesi'ni bombalamasını en güçlü şekilde kınıyor” denildi.

Yerel

Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı mısır alımlarına ilişkin açıklama yaptı. Özarı 36 bin tonluk rekolte beklendiğini belirtti. 

Dünya

Gazze’de 10 Ekim’de kapatılan sınır kapısı yeniden açıldı. Mısır, İsrail'den Refah Sınır Kapısı geçişini hedef almamasını istedi.

Yerel

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde besicilik yapan çiftçiler tarafından silajlık olarak ekilen mısırda hasat zamanı.

Ekonomi

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu Resmi Gazetede yayımlanan 2023 Yılında Yapılacak Tarımsal Desteklemeler Ve 2024 Yılında Uygulanacak Sertifikalı Tohum...