• DOLAR 32,33 %-0.12
  • EURO 34,78 %-0.06
  • ALTIN 2.387,88 %-0.37
  • BİST100 10.265 %0.55
  • BITCOIN 59.331 %1.42
  • ETHERIUM 2.984 %-0.52
24°

Motosiklet Haberleri

motosiklet haberleri ve güncel motosiklet gelişmeleri, motosiklet ile ilgili tüm video, motosiklet fotoğrafları ve motosiklet haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Adana'da bir motosiklet üretim tesisinde çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor.

Asayiş

Bursa'da motosikletiyle gezintiye çıkan kişi, virajlarda 20 saniye içinde karşısına gelen otomobillerin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Asayiş

Tokat’ın Erbaa ilçesinde minibüs ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Asayiş

Mardin’in Nusaybin ilçesinde minibüs ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Asayiş

Antalya'nın Alanya ilçesinde otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Motosiklet sürücüsünün çarpmanın etkisiyle yere düşüp metrelerce sürüklendiği anlar güvenlik...

Asayiş

Antalya'nın Alanya ilçesinde motosiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığının şüphelisi polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli adli makamlarca tutuklandı.

Asayiş

Edirne'de önce otomobile ardından duvara çarpan motosikletin sürücüsü hayatı kaybetti. Feci kaza kameraya yansıdı.

Asayiş

Sakarya’nın Adapazarı ilçesi D020 karayolunda tır ile çarpışan motosiklet sürücüsü, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Asayiş

Kastamonu’da yolun karşısına geçmek isteyen anne ve oğluna hızla gelen motosiklet çarptı. Kazada sürücü ile anne ve oğlu yaralandı.

Asayiş

Adana'da 3 ayda 5 motosiklet çalan zanlı, "Motosikletleri bir tanıdığımın avukat masraflarını karşılamak için çalıp, sattım" diyerek kendini savundu.

Asayiş

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaya geçidinden karşı yola geçerken transit aracın çarptığı motosikletteki çift, metrelerce sürüklenerek hayatını kaybetti.

Asayiş

Eskişehir’de motosikletlerin karıştığı kazaların azaltılması amacıyla jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, 128 motosiklet kontrol edilirken 16 sürücüye 127 bin TL...