• DOLAR 32,35 %-0.02
  • EURO 34,78 %-0.06
  • ALTIN 2.392,11 %-0.20
  • BİST100 10.250 %0.41
  • BITCOIN 59.275 %1.46
  • ETHERIUM 2.970 %0.54
24°

Patlama Haberleri

patlama haberleri ve güncel patlama gelişmeleri, patlama ile ilgili tüm video, patlama fotoğrafları ve patlama haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Malatya’da İnsani Yardım Vakfı tarafından iftar yemeklerinin hazırlandığı konteynerde bulunan tüpler patlayınca mahalle savaş alanına döndü.

Asayiş

Şişli'de bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi'nin (İTÜ) Mimarlık Fakültesinde bulunan elektrik panosunda küçük çaplı bir patlama oldu.

Asayiş

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikada sanayi tüpünün patlaması neticesinde 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Genel

Ataşehir’de bir dinlenme tesisinde bulunan akaryakıt tankerinde yangın çıktı.

Asayiş

Eskişehir’de tavuk ürünleri satan bir işyerinde doğalgaz kaynaklı olduğu tahmin edilen patlama meydana geldi.

Asayiş

Manisa’nın Turgutlu ilçesi Sevilen Otel yanındaki Opet Benzin İstasyonu içerisindeki lastikçide meydana gelen patlamanın ardından yangın oluştu.

Asayiş

Doğalgaz borusu patladı, sızan gaz cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Asayiş

Muğla’nın Marmaris ilçesinde elektrik direklerindeki patlamalar korkuturken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Asayiş

Başakşehir’de bulunan Pik Dökümcüler Sanayi Sitesi’nde plastik enjeksiyon üretilen işyerinin içerisindeki kazan patladı.

Asayiş

İstanbul'daki patlamada yaralananlar tedavi altına alındı.

Asayiş

İstanbul Küçükçekmece'de 5 katlı binada meydana gelen patlamada bir kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Asayiş

Hatay'ın İskenderun ilçesindeki Tosyalı Demir Çelik Fabrikası'nda meydana gelen patlamada yaralanan 7 işçi hastaneye kaldırıldı.