• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.600 %-0.11
  • ETHERIUM 3.243 %4.12
16°

Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan haberleri ve güncel Recep Tayyip Erdoğan gelişmeleri, Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili tüm video, Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafları ve Recep Tayyip Erdoğan haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa mitinginde emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracaklarını söyledi.

Siyaset

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu.

Genel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte Ramazan ayının 3’üncü gününde iftar için Taş ailesine misafir oldu

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugünkü Bakırköy-Kirazlı metrosu açılışımızla birlikte İstanbul’da tamamlanan raylı sistem ağlarının uzunluğunu 348 kilometreye çıkarıyoruz" dedi.

Genel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yerel

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa mitingi sonrası Vali Enver Ünlü’yü makamında ziyaret ederek Valilik Özel Defterini imzaladı.

Yerel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'da düzenlenen mitingde, kente yapılan yatırımları anlattı.

Yerel

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Manisa'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde önemli mesajlar verdi.

Yerel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Manisa'da gerçekleştireceği miting öncesi Cumhuriyet Meydanı'nda tüm hazırlıklar devam ediyor. 

Genel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de keman çalan öğrenciye eşlik ederek Çanakkale türküsünü söyledi.

Genel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekliler yılına özel düşük faizli kredi ve kredi kartı hamlesini canlı yayında açıkladı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "asrın felaketi" olarak anılan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yılında depremden zarar gören illeri ziyaret...