• DOLAR 32,19 %-0.08
  • EURO 34,80 %-0.21
  • ALTIN 2.427,78 %-0.68
  • BİST100 %
  • BITCOIN 62.860 %2.63
  • ETHERIUM 2.977 %1.44
23°

Tüfek Haberleri

tüfek haberleri ve güncel tüfek gelişmeleri, tüfek ile ilgili tüm video, tüfek fotoğrafları ve tüfek haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Anneler Günü'nü kutlamak için anneannesinin evine gelen 9 yaşındaki çocuk, dedesinin tüfeği ile şakalaşırken kazayla kuzenini öldürdü.

Asayiş

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde tartıştığı kişi tarafından tüfekle vurulan 45 yaşındaki adam, kaldırıldığı hastanede 4 gün sonra hayatını kaybetti.

Asayiş

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde tüfeğini temizleyen yaşlı adam, tüfekten çıkan saçmalarla ağır yaralandı.

Asayiş

Kütahya'da pompalı tüfekle berber dükkanını basarak berber ve müşterisini öldüren 80 yaşındaki zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Asayiş

Malatya’da 30 yaşındaki erkek şahıs, babasının gözleri önünde tüfekle kafasına ateş etti.

Asayiş

Aksaray'da ormanlık alanda silah sesi duyan çobanlar, bir kişiyi başından vurulmuş halde ölü olarak buldu.

Asayiş

Konya’da aralarında husumet bulunan kişiler arasında sokak ortasında çıkan tüfek, bıçak ve biber gazının kullanıldığı kavgada, 2 kişi yaralandı.

Asayiş

Sinop'ta tüfekle kazara vurulan 11 yaşındaki çocuk Samsun'da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ev satışı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki komşu arasında çıkan kavgada bir kişi tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

Asayiş

Erzincan’da akraba olan iki aile arasında çocukların tartışması yüzünden çıkan kavga büyüyünce tüfek ve bıçak kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı.

Asayiş

Kayseri'nin Develi ilçesinde tüfekle oynarken yanlışlıkla kendini vuran genç hayatını kaybetti.

Asayiş

Sultangazi'de birinde kalaşnikof tüfek diğerlerinde ise tabanca olan maskeli 4 kişi, iş merkezini basarak bekçiyi rehin aldı.