• DOLAR 32,20 %-0.01
  • EURO 35,03 %0.03
  • ALTIN 2.500,16 %-0.02
  • BİST100 10.741 %0.92
  • BITCOIN 67.100 %-0.06
  • ETHERIUM 3.090 %0.06
30°

Yıldırım Haberleri

Yıldırım haberleri ve güncel Yıldırım gelişmeleri, Yıldırım ile ilgili tüm video, Yıldırım fotoğrafları ve Yıldırım haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor'un uçağına yıldırım düştü.

Asayiş

Gaziantep’te 15 Temmuz durağından geçen bir tramvayın üzerine, yıldırım düşmesi sonucu kopan bir elektrik teli düştü. Yıldırımın düşmesinin etkisiyle tramvayın...

Asayiş

İzmir'de etkili olan sağanak yağış sonrası yıldırım düştü. Yıldırım düşme anı kameralara yansıdı.

Asayiş

Antalya’da tramvay hattına yıldırım düştü. Olayda yaralanan olmazken seferlerde aksama yaşandı.

Asayiş

 Tanzanya’nın güneyindeki Lindi bölgesinde bir cenaze törenine katılan 3 kişi yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Spor

Endonezya'nın Bandung şehrinde oynanan Bandung City ile FBI Subang futbol maçında, 34 yaşındaki futbolcu Septian Raharaja'ya maç sırasında yıldırım düştü.

Asayiş

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir evin çatısına yıldırım düştü. Çatıda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Asayiş

Muğla’nın Datça ilçesinde bugün öğle saatlerinde çıkan yıldırım kaynaklı orman yangını ekiplerin anında müdahalesi ile söndürüldü.

Asayiş

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde otlağa yıldırım isabet etmesi sonucu 3 küçükbaş hayvan telef oldu.

Asayiş

Bingöl’ün Solhan ilçesinde yıldırımın düştüğü minarede hasar meydana geldi. Ekipler minare çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Asayiş
Asayiş

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu ormanlık alanda çıkan örtü yangını ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında 2,5 hektarlık alan...