“DAMADA YÜZDE 50 ZAM”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre ilçe Başkanı Av. Yalçın Arcak, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan zamlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Arcak, açıklamasında, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ateş püskürdü. 

“YÜZDE 50 ZAM YAPARAK HEDİYESİNİ VERDİ”

Zamlarla ilgili açıklamalarda bulunan CHP’li Arcak, “Karakoca'daki imar usulsüzlüğüyle kızına düğün hediyesini veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımında antrenör olarak çalışan damadına da yüzde 50 zam yaparak hediyesini vermiş oldu. Diğer çalışanlara yüzde 20 civarı zam yapılırken, damada gelince yüzde 50'yi esirgemeyen Cengiz Ergün, Belediye'yi iyice aile şirketine çevirmiş durumda” dedi. 

“BÜYÜK DAMATTAN SONRA SIRA KÜÇÜK DAMADA GELMİŞ”

Arcak, “Büyük damat Belediye şirketi SPİLAŞ'ın başında ve Manisa FK'nın Başkanvekili. SPİLAŞ AŞ 'deki türlü türlü usulsüzlükler de bildiğiniz gibi Sayıştay raporlarına yansımıştı! Büyük damat daha geçtiğimiz gün haddini de aşarak Manisa’mızın gerçek takımı Manisaspor hakkında ileri geri konuşmuştu. Engin Anlı'ya türlü türlü olanaklar sağlayan Cengiz Ergün, damadındaki hadsizliğin de en büyük müsebbibidir. Büyük damattan sonra sıra küçük damada gelmiş olacak ki, tek kalemde yüzde 50 maaş zammını vermiş büyük patron. Herkese böyle kayınpeder lazım gerçekten! Cengiz Ergün ve şürekâsına sesleniyoruz. Gözümüz üzerinizde! Size aldığınız nefes kadar yakınız! Manisa'ya ve Manisalılara ihanet etmeyi bırakın” LEYLA DOĞAN
Editör: TE Bilisim