İyi Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığın düzenlediği Ramazan ayı iyilik çadırı büyük ilgi görüyor. Başkan Ahmet Çelik, etkinlik hakkında detaylı bilgi verdi. Çelik, “Amacımız eski günlerde olduğu gibi, iftar sonrası hemşehrilerimizle bir araya gelerek, sohbet edip, güzel vakit geçirmek.

Gerekli yasal izinlerimizi aldıktan sonra, Manisa’nın kalbi konumunda olan Uluparkta çadırımızı kurduk. Etkinliğimiz mübarek Ramazan ayı boyunca devam edecek.



İlçe Yönetiminle birlikte, meclis üyelerimizde her akşam iftar sonrası standa birlikte oluyoruz. Biliyorsunuz önceki yıllarda, ramazan ayı çok eğlenceli geçerdi, ne yazık ki son yıllarda bu etkinlikler unutuldu. Yaptığımız bu etkinlikle bir nebzede olsa eski günlere döndük. Yoğun bir ilgi ile karşılandık. Standımız her akşam dolup taşıyor. Ziyaret eden vatandaşlarımızla,  çay, ramazan şerbeti ve tatlı ikramı eşliğinde, uzun uzun sohbet edip, fikir ve düşüncelerini alıyoruz, yerel yönetimi ilgilendiren konularda, meclis üyelerimiz notlarını alıyor, ülke gündemi ile ilgili konularda ise genel merkezimize iletiyoruz. Bu esnada parti politikamızı anlattığımız vatandaşlarımızdan, büyük bir kısmı da partimize üye yapıyoruz. Bu esnada standımızı diğer siyasi parti teşkilatları da ziyaret ediyor. DEVA Partisi İl Başkanı Cansın Tunçdiken Hanım ve yönetimiyle birlikte standımızda uzun uzun sohbet ederek, hem siyasi hem de Manisa gündemini konuşma fırsatımız oldu, buradan deva partisi il yönetimine teşekkür ederim. Biz başta genel başkanımız Meral Akşener Hanım efendiye, sonrasında il başkanım Hasan Eryılmaz'a söz verdik, iyi parti şehzadeler teşkilatı çok çalışacak, ilçemizde partimizi birinci olacak, koltuk eskitmeyecek, ayakkabı eskitecek dedik. Çelik kendi döneminde üye sayısını 20 kat artırdığını ve hızla da çoğaldığını dile getirdi. Sandık doluluk oranında Manisa ili olarak ülkede birinci olduklarını dile getirdi. Çelik kendisinin sosyal medyada değil, bizzat ekibi ile kalabalık bir çalışma ile her yerde olduğunu dile getirdi. İlçe teşkilatımızın özveri ile çalışan kadın kollarında ki bayan arkadaşlarıma ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.  HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim