Bir dizi ziyaret için Ankara’ya giden İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, İYİ Parti Genel Merkezi’nde siyasetin önemli isimleriyle görüştü. 

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINI GENEL MERKEZ’E İLETTİ

İlk olarak İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın ile görüşen İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, teşkilatıyla birlikte yaptıkları çalışmaları ve ürettikleri projelerini anlattı. İYİ Parti’nin Yunusemre ilçesinde birinci parti olması için dur durak bilmeden çalıştıklarını dile getiren Başkan Akan, kendilerine verdikleri destek ve yol gösterdiği için Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın’a teşekkür etti.

İYİ Partili Akan daha sonra İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ile bir araya geldi. Başkan Akan, teşkilat çalışmalarını bir kez daha anlatarak karşılıklı fikir alışverişinin yaşandığı verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE İKTİDARA YÜRÜYORUZ”

Ankara temaslarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, ilçemizde yaptığımız çalışmaları ve çıkan sonuçları raporlayarak düzenli olarak Genel Merkezimize sunuyoruz. Yaptığımız esnaf odası, kurum ve mahalle ziyaretlerimizi, ürettiğimiz projeleri ve görüştüğümüz kesimlerin sorunlarını içeren raporumuzu bir kez daha Genel Merkezimize ilettik. İYİ Parti, güçlü teşkilatları ve güçlü yönetim kadrosuyla birlikte iktidara yürüyor. Bizler, hem Yunusemremizde, hem de Manisamızda İYİ Parti’nin birinci parti olması için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Yaptığımız ve yapmayı planladığımız projeler hakkında Genel Merkezimizin bizlere yol göstermesi sahada fazlasıyla etkili oluyor. Bizleri ağırladıkları için Siyasi İşler Başkanımız Koray Aydın’a ve Genel Sekreterimiz Uğur Poyraz’a çok teşekkür ediyorum. İYİ Parti, birlik ve beraberlik içerisinde iktidar yürüyüşüne devam ediyor. Türkiye’ye güneş, İYİ Parti kadrolarıyla doğacak” ifadelerini kullandı. EYLEM TUNÇ

Editör: TE Bilisim