Seyitler ve Sarınasuhlar mahallelerini ziyaret eden İYİ Partili Akan, “Önümüzdeki süreçte çat kapı ev ziyaretlerini başlatarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in selamlarını ileteceğim. Vatandaşlarımız dertli, vatandaşlarımız sığınacak bir liman arayışında. Gördüğüm kadarıyla bu güvenli liman vatandaşın nezdinde çoktan İYİ Parti olmuş” dedi.

Yuntdağı bölgesinde gidilmedik mahalle bırakmayan İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, bu hafta sonu da mesaisine Seyitler ve Sarınasuhlar Mahallesinde devam etti. 

İlk olarak Seyitler Mahallesi’ne giderek bir düğün cemiyetine katılan, ardından da mahallilerin sorunlarını dinleyen İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

“VATANDAŞIMIZ GÜVENLİ LİMANI ÇOKTAN İYİ PARTİ OLMUŞ”

İYİ Partili Akan, “Büyükşehir yasası sonrası köy statüsünden mahalleye dönen köylerimize teşkilatımla birlikte ziyarette bulunmaya devam ediyorum. Ziyaret ettiğim her mahallede mahalle başkanımızdan rapor istiyorum. Onların verdiği rapor doğrultusunda seçmen tercihleri noktasında fikir sahibi oluyorum. Gelinen noktada hemşehrilerimizin iktidar partisinin alternatifi olarak İYİ Parti’yi gördüğünü net bir şekilde söyleyebilirim. Mahalle başkanlarımız teşkilatlanmalarını tamamladılar. Önümüzdeki süreçte çat kapı ev ziyaretlerini başlatarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in selamlarını ileteceğim. Vatandaşlarımız dertli, vatandaşlarımız sığınacak bir liman arayışında. Gördüğüm kadarıyla bu güvenli liman vatandaşın nezdinde çoktan İYİ Parti olmuş. Yapılacak ilk seçimde herkes bunu görecek” dedi.

“YUNUSEMRE BELEDİYESİ DAHA ADİL VE BECERİKLİ BİR YÖNETİME KAVUŞACAK”

Başkan Akan daha sonra Sarınasular Mahallesi’ni ziyaret ederek burada da vatandaşlarla buluştu. Sarınasular Mahallesi’nin altyapı sorunlarına değinen Başkan Akan, mahallede bir düğün salonu bulunmamasının da vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandığını belirtti. İYİ Partili Akan, “Yerel seçimlerde Yunusemre Belediyesi daha adil ve becerikli bir yönetime kavuşacak ve tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet götüreceğiz” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ 
Editör: TE Bilisim