Kürşad Mithat Özkan İYİ Parti’den isfita etti. Özkan istifasını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

"Gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum"

Özkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bugüne kadar içinde yer aldığım, başarısı için çaba harcadığım hiçbir kurumdan ve/veya oluşumdan kötü ayrılmadım. Her birisine helalleşerek ve arkamda hep karşılıklı iyi duygular bırakarak veda ettim. 
Yaklaşık 5 yıldır üyesi olduğum, çok emek sarf edip çok fazla “akıl teri” harcadığım ve bu uğurda harcadığım her bir dakikanın çocuklarımın gelecekte daha güzel bir ülkede yaşaması için olduğunun bilincinde olarak katıldığım, ilk göz ağrım, İYİ Partimizden de yine bu düşüncelerle gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum." ifadelerinde bulundu.

 Yol arkadaşlarına yürekten teşekkür eden Özkan sözlerine şöyle devam etti:

AK Partili Yenişehirlioğlu: "Her platform zalimin insafsızlığını haykırmak için bir araçtır” AK Partili Yenişehirlioğlu: "Her platform zalimin insafsızlığını haykırmak için bir araçtır”

" Manisa ve ülke siyasetine dair görüşlerimi ve planlarımı sosyal medya hesaplarımdan beni takdir edip takip eden sevenlerimle, dedikoduya mahal vermeden, birinci elden paylaşmaya devam edeceğim.İYİ Partideki çalışmalarım sürecinde birlikte çalıştığımız, halen aktif olarak görevine devam eden veya etmeyen tüm yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim.”

Kaynak: Derya Öztürk