Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Gençlik Bayramını kutlayarak, “Türkiye Cumhuriyeti gençleri olarak bizlerde ant içiyoruz ki bu vatana hizmet etmekten, bu aziz millete hizmet etmekten son nefesimize kadar bu vatan bu bayrak ve bu millet için çalışmaktan dönmeyeceğiz” dedi. 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103.yıldönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. Manisa Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi. Törende ilk olarak Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk çelenk sundu. Ardından Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi. Törene Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve eşi Zehra Karadeniz, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kıvırcık, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Manisa Barosu Başkanı Ümit Rona, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.  

BU VATAN İÇİN HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ  

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Gençlik Bayramını kutladı. Öztürk, “Türkiye Cumhuriyeti gençleri olarak bizlerde ant içiyoruz ki bu vatana hizmet etmekten, bu aziz millete hizmet etmekten son nefesimize kadar bu vatan bu bayrak ve bu millet için çalışmaktan dönmeyeceğiz” dedi.  

SPORCULARDAN MUHTEŞEM GÖSTERİLER  

 Konuşmanın ardından Gediz Anadolu Lisesi öğrencileri şiirler okudu, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ata’ya cevabını okudu. Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Halk oyunları ekibi bir gösteri gerçekleştirdi. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan sporcular eskrim, taekwondo, güreş ve jimnastik gösterileri gerçekleştirdi. CÜNEYT HASÇELİK/LEYLA DOĞAN 

Editör: TE Bilisim