Manisa’da esnafa sağladığı kredilerle esnafın nefes almasını sağlayan Esnaf Babası olarak bilinen Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi  (MESKOP) ve 22. Bölge Birliği Başkanı (MESKOB) Recep Çınar, Manisa Merkez’de esnaf oda başkanlarına gerçekleştirdiği ziyaretleri tamamladı. Başkan Çınar, 92 odadan 54 bin esnaf ve sanatkarın bulunduğu Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter’i birlik binasında ziyaret etti. Ziyarette Kooperatif Başkanvekili Sait Başbelen, Kooperatif Müdürü Fahrettin Orucu, MESOB Başkanvekili ve Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül, Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çetin, Manisa Bakkallar Odası Başkanı Saffet Taşkıncan yer aldı.

GERİTER’İ TEBRİK ETTİ

Başkan Geriter’e ve ekibine yeni görevine başarılar dileyen Başkan Çınar,  “Bizler kooperatif olarak esnaf ve sanatkarlarımızı devletimizin verdiği krediler konusunda destek olmaya çalışıyoruz. Manisa’da 2022 yılında esnaf odaları seçimlerini yaptı. Yeni başkan ve yönetimler belirlendi. Oda seçimlerinin ardından birlik seçimi gerçekleşti. Hasan Geriter başkanımız yeniden başkanlığa seçildi. Kendisine ve ekibine bundan sonraki süreçte başarılar diliyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımız için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

GERİTER ÇINAR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Çınar’a gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Geriter, “Hem kooperatif hem de birlik olarak esnafımıza sahip çıkıyoruz. Bundan sonra da birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Esnafımızın var olan sorunlarını birlikte çözüme kavuşturacağız” dedi.  HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim