Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Gençlik Kampında Manisa İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri hem eğlendi hem de spor yaptı.

4 gün süren ve 135 kız öğrencinin katıldığı kampta geleneksel oyunlardan modern sporlara kadar birçok aktivite yapıldı.

Manisa İsmet İnönü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Kampta Buluştu (4)

Kampta yapılan etkinlikler

Kız öğrenciler düzenlenen Gençlik ve İzcilik Kampı Kampında, okçuluk, atıcılık, matrak, tırtıl, masa tenisi, basketbol, voleybol gibi faliyetlerde bulundu.

Yapılan etkinlikler kapsamında çok eğlendiğini dile getiren öğrenci Tuğba Nur Erbaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Burada üç gündür kamptayız, buraya gelmiş olmamız bütün kız öğrenciler için çok önemli çok değerli bir hediye. Ok atışlarımız, etkinliklerimiz devam ediyor. Eğleniyoruz kaynaşıyoruz, birlikte yemek yiyoruz “şeklinde konuştu.

Egeli akademisyenler yeni bir bakteri türünü keşfetti Egeli akademisyenler yeni bir bakteri türünü keşfetti

Manisa İsmet İnönü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Kampta Buluştu (1)

Öğrencilerin kazanımları sosyal uyum, özgüven, disiplin olacak

Matrak oyunundan sorumlu olduğunu dile getiren, Gençlik Merkezi Müdürlüğü'nde görevli Gençlik Lideri Hacer Aydın,

"Üç gündür buradayız, matrak şu ana arkamızda oynanan oyun, ondan ben sorumluyum kamp lideri olarak. Okçuluk ondan sonra tırtıl diye bire oyunumuz vardı iletişim oyunları oynadık. Daha sonra havalı tüfek var kampta yaptığımız o etkinliği gerçekleştirdik. Onu dışında akşamları toplandık, çeşitli oyunlar aktiviteler gerçekleştirdik. Bence çocukların çok memnun ayrılacaklarını düşünüyorum çünkü kamp liderlerimiz ve ekibimiz kampçılar olarak çok ilgililer, çok alakalı, yemekhaneden tutunda, kamp ekibine kadar, kamptaki personele kadar. Kazanımları da sosyal uyum, özgüven, disiplin çünkü kampın belli bir kuralları var, belli bir eğitim formatı var ona dahil oldular." dedi.

Manisa İsmet İnönü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Kampta Buluştu (2)Manisa İsmet İnönü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Kampta Buluştu (5)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK