Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bitki Koruma Ürünü Bayilerinin denetiminde görev alacak teknik personellere eğitim toplantısı düzenlendi. Toplantı, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk’ün başkanlığından gerçekleştirildi. 
İl Müdürü Öztürk başkanlığında yapılan toplantıda, 5996 Sayılı Kanun ve bu Kanun kapsamında çıkarılan ‘Bitki Koruma Ürünlerinin Toptan ve Perakende Satılması ile Depolanması Hakkında Yönetmelik’ hakkında bilgi verildi.

434752123 884445130394810 5596012952155687882 N

Denetçi adaylarına bitki koruma ve bayi yetkileri hakkında bilgilendirme yapıldı

Bitki koruma ürünleri bayi ve toptancılarının taşıması gereken özellikleri kapsamında da bilgilendirme yapılan toplantıda, bitki koruma ürünleri takip sistemi, bayilerin yetki ve sorumlulukları, denetçinin yetki ve sorumlulukları, bayilerin uyması gereken hususlar ile bitki koruma ürünlerinin piyasaya arzı ve satışı ile ilgili hususlar denetçi adaylarına aktarıldı.

MASKİ taşkın riskine karşı teyakkuza geçti MASKİ taşkın riskine karşı teyakkuza geçti


Eğitim toplantısına, İl Müdür Yardımcısı Serdar Mersinli, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Gökmen Kaya, İl ve İlçe Müdürlüklerinde görevli konu sorumlusu teknik personeller katıldı.

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK