Manisa'nın  Alaşehir ilçesinde 2 farklı bölgede 2 farklı mahalleyi etkileyecek bir elektrik kesintisi meydana gelecek. Meydana gelecek olan elektrik kesintileri  Şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle gerçekleşecek. Alaşehir'deki 2 elektrik kesintisi de Kemaliyemahallesinde gerçekleşecek. Kemaliye mahallesinde gerçekleşecek olan ilk elektrik kesintisi saat 12.00'de başalayacak ve 16.00'ya kadar sürecek. Kemailye'deki ikinci elektrik kesintisi de yine aynı saatlerde meydana gelecek. 

Planlanan elektrik kesintileri yaklaşık 4 saat sürecek. Peki Alaşehir ilçesine bağlı olan Kemaliye mahallesinde hangi sokaklar kesintiden etkilenecek? İşte Kemaliye mahallesi elektrik kesintileri...

Kemaliye elektrik kesintileri;

  • Kemaliye ( 29 Ekim Sk. Yay Sokak İç Yolu Mandira Sokak Kemaliye Köyü İç Yolu Kayak Çıkmazı Sokak Hüriyet Sokak Degirmen Sokak Avcı Sokak Asar Sokak İç Yolu Asar Sokak İç Yolu )
  • Kemaliye ( Yay Sokak İç Yolu Mandira Sokak Kemaliye Köyü İç Yolu Dere Solak Degirmen Sokak Camii Çıkmazı Bayındır Sk. Bahar Sk. Asar Sokak İç Yolu Ak Sk. )

Kaynak: ÖZGE AY