Sıkıntılı bir süreçten geçen Manisaspor'un Tarık Almış Spor Tesisleri'nde yenileme çalışmaları başladı. Siyah-beyazlıların uzun zamandır bakımsız kalan tesislerine SGM Technical sahibi Güray Gündüz el atarak yenileme çalışması başlattı.

MANİSASPOR HEPİMİZİN

Firma sahibi Güray Gündüz, yaptığı açıklamada, "Başkanımız ve yönetim kurulumuzun bizlerden istekleri oldu. Manisaspor için elimizden ne geliyorsa yapacağımızı ifade ettik ve dün itibariyle çalışmalarımıza başladık. Manisaspor hepimizin ve bunun bir kıvılcım olmasını diliyor, bu şehrin önde gelenlerini Manisaspor’a destek olmaya davet ediyorum” dedi.

BAŞKAN ATLI’DAN TEŞEKKÜR

Başkan Ümit Atlı ise iş insanı Güray Gündüz’e teşekkürlerini ileterek, "Tesislerimizin fiziki şartlarını daha iyi hale getirerek A takım futbolcularımızın ve akademi sporcularımızın daha verimli şekilde gelişim gösterecekleri bir tesis haline getirmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda önce sahalarımızın zemin yenileme çalışmalarını bitirdik. Şuan ise lojmanlarımızın yenileme çalışmaları devam ediyor. Daha önce söylediğimiz gibi ben ve yönetimim herkese ama herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Bu zorlu süreçten Güray kardeşim gibi Manisaspor sevdalıları ile daha güçlü çıkacağız. Bu takım hepimizin takımı. Buradan tekrar Manisaspor sevdalılarına seslenmek istiyorum desteklerinizi bekliyoruz. Herşey Manisaspor için Yaşasın Manisaspor" diye konuştu. HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilisim