Bu yıl da bu geleneğimizi sürdürdük. Bundan dolayı çok mutluyuz. Aşure hayrımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz. Bütün vatandaşlarımızı aşure yemeye davet ediyoruz” dedi. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) her yıl olduğu gibi bu yıl da gelenekselleşmiş Muharrem ayı aşure dağıtımını dualarla birlikte gerçekleştirdi.  Bu yıl 6 gün boyunca 6 farklı noktada gerçekleşecek olan aşure hayrının ilki oda önünde yapıldı. Aşure hayrına Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanvekili Sait Başbelen, Kooperatif Müdürü Fahrettin Orucu, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, Manisa Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı, Manisa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ahmet Akçın, Manisa Motorlu Araçlar Tamircileri Odası Başkanı Ahmet Ülke, Manisa Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanı Hakan Lalebaş, Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Şahin katıldı. Hatuniye Camii İmam Hatibi Hayrettin Çoban’ın okuduğu duanın ardından Başkan Akyüz ve Başkan Geriter vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

BAŞKAN AKYÜZ’DEN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, “Oda ve dernek olarak her yıl mübarek Muharrem ayında aşure hayrı gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da bu geleneğimizi sürdürdük. Bundan dolayı çok mutluyuz. Aşure hayrımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz. Bu yıl 6 farklı noktada aşure hayrımızı yapacağız. Bütün vatandaşlarımızı aşure yemeye davet ediyoruz” dedi.

 

AŞURE DAĞITIMI YAPILACAK YERLER

12 Ağustos’ta Tapu Müdürlüğü önü (Eski Adliye binası), 15 Ağustos Karaköy Kırmızı Köprü ’de, 16 Ağustos’ta Muradiye eski Belediye Binası park önünde, 17 Ağustos’ta Aşağı Çobanisa Meydanı’nda, 18 Ağustos’ta ise Karaoğlanlı Meydanı’nda saat 12.30’da aşure hayrı gerçekleşecek. CÜNEYT HASÇELİK

Editör: TE Bilisim